06 / 05 / 2024

ordu limanı son durum

ordu limanı son durum

Enver Yılmaz, "Bu prestij projemizin yoğun şekilde çalışması bizleri son derece mutlu etti. Açıldığı ilk günlerde çalışıp çalışmayacağı, 'Günde bir iki uçak iner mi, inmez mi' tartışmasının yapıldığı havalimanımıza yaz ayları itibarı ile Avrupa seferleri de başlayacak" dedi.

Ordu Limanı halka açılıyor!

Ordu Limanı, Özelleştirme Yüksek Kurulu'nca Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Limanın bulunduğu alan, devir işlemlerinin ardından uygulanacak projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları olarak halka açılacak.

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

Altın gümbür gümbür geliyor! Bir bir açıklanan rakamları gören inanamadı! İşte son dakika altın fiyatları 6 Kasım 2022!

Yatırımcıların güvenli liman olarak tercih ettiği altın gümbür gümbür geliyor! Bir bir açıklanan rakamları gören inanamadı! Hemen bu son dakika altın fiyatları 6 Kasım 2022'ye bakın...

Son dakika... Altın güvenli liman olarak cazibesini artırdı

Altın, haftanın ilk işlem gününde yükselen resesyon endişeleri ile tahvil getirileri ve doların zayıflaması nedeniyle güvenli liman olarak cazibesini artırarak yükselişe geçti.

"Dolar hala en güvenli liman"

Dev kuruluşların döviz analistleri son 20 yılın zirvesinde olan dolar endeksinin önümüzdeki 3 ayda da yine zirvede kalacağını ve resesyon karşısında en güvenli liman olmaya devam edeceğini söyledi.

TOKİ Ordu projesinde son dakika! O ilçeye tam 180 ucuz konut geliyor! İhalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle 180 yeni konut geliyor. 

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar? Gören şaşkına dönüyor! İşte 8 Haziran 2022 altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları bugün ne kadar? İşte gram altın, çeyrek altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları 8 Haziran 2022...

Güvenli liman gömleğini giyen altın yükseliş trendini koruyor! İşte 28 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları

Altın yükseliş trendini hafta sonunun ilk gününde de korumaya devam ediyor. Ons altın dolar kurunun etkisi ile 1853 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın fiyatları kaç TL? İşte güncel son dakika altın fiyatları 28 Mayıs 2022...

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

En güvenli liman olan altın yükseliyor! Son bir haftanın zirvesinde!

Milyonların yakıdan takip ettiği altın fiyatları, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimin etkisi ile yukarı yönlü hareket etti. En güvenli liman olan altın fiyatları, Putin-Macron görüşmesinden sonra son bir haftanın zirvesine yükseldi.

Şerdil Dara Odabaşı: Kalamış Yat Limanı'nı neden iptal ettiniz, neyi saklıyorsunuz?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve iptal edilen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Gayrimenkul yatırımda güvenli liman oldu!

Kasım 2021'de konut satışları son 16 ayın en yüksek rakamını elde etti. Sektör temsilcileri vatandaşın gayrimenkulü güvenli liman olarak gördüklerini dile getirdi. 

Ordu'da arsa satışları hareketlendi!

Konut satışlarının son günlerde düşüşe geçtiği Ordu'da arsa satışları artışa geçti. 

ordu limanı son durum Haberi

ordu limanı son durum

ÜNYEPORT Projesi İle Türkiye, tüm Karadeniz limanları içerisinde lider hale gelecek. Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye'de bulunan mevcut liman üzerinde hazırlattığı kapasite artırım projesi (Ünye Port) yaklaşık 1.8 km'lik yeni alanda mükemmel alt yapısı, modern ellecleme ekipmanları ve çağdas terminal yönetimi anlayışı ile Türkiye'nin yanı sıra bölge ülkelere ve Türk Cumhuriyetlerine hizmet verecek. 


KARADENİZ'İN EN BÜYÜCÜ OLACAK 


Hazırlanan proje ile birlikte bölgenin yanı sıra Karadeniz'de en büyük liman olacak Ünye Port, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin iddialı projeleri arasında yer alıyor. Proje kapsamında toplam 3 bin metrelik yeni dalgakıran inşasıyla başlayacak çalışmalar sonrasında, 500 bin metrekareye ulaşacak terminal stok sahasında kaya dolgusuna geçilecek. L Etapta bin 150 metre uzunlukta ve 14 metre derinlikte, II. Etapta ise ilave olarak 700 metre uzunlukta ve 18 metre...