24 / 05 / 2024

ordu mayıs Ayı Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı

ordu mayıs Ayı Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı

Akyazı Mahallesi kıyı düzenlemesinde yapımı devam eden restoranla ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkililer bir açıklama yaparak, projenin 2012 yılında başladığını ve yasal altlıklarının tamamlanmasının ardından yapım sürecine geçildiğini belirttiler.

Belediye o ilçede arsa satacak! İhalesi 3 Mayıs'ta!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Karşıyaka Mahallesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Ordu Şehir Hastanesi 8 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Ordu Şehir Hastanesi için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı tarafından 8 Mayıs'ta ihale yapılacak..

Ordu Aybastı'da işyeri yapım işi ihalesi 25 Mayıs'ta!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, işyeri yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Mayıs'ta yapılacak..

Ordu-Giresun Havalimanı 22 Mayıs cuma günü açılacak!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine yapılan ilk havalimanının 22 Mayıs Cuma günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı törenle açılacağını söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışı 22 Mayıs'ta!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Gülyalı İlçesi’nde deniz üzerine dolguyla yapılan Ordu-Giresun Havalimanı’nın 22 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla açılacağını söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı seferleri 22 Mayıs'ta başlayacak!

Türk Hava Yollarının Ordu-Giresun seferlerini 22 Mayıs'ta başlatacağını açıklamasının ardından yaklaşık 600 biletin satıldığı bildirildi.Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu açılışla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu Giresun Havalimanı 22 Mayıs'ta resmi olarak açılıyor!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanının 22 Mayıs'taki açılışı için gün sayılırken, bilet satışları 26 Mayıs'tan itibaren başlıyor.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın resmi açılışı 22 Mayıs'ta!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın katılımlarıyla, havalimanımızı açmış olacağız" dedi. Ordu-Giresun Havalimanı'nın resmi açılışı 22 Mayıs'ta yapılacak.

Ordu-Giresun havalimanında 26 Mayıs'ta ilk ticari uçuşlar başlayacak!

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ordu - Giresun Havalimanında, 26 Mayıs itibariyle ilk ticari uçuşların başlayacağını söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı uçuşları 26 Mayıs'ta başlayacak!

Bakan Nurettin Canikli; 'Ordu-Giresun Havalimanı'nda ilk ticari uçuşlar 26 Mayıs´ta başlıyor' dedi.Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, THY'nin İstanbul'dan bilet satışlarına başladığını söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda ilk uçuş 26 Mayıs'ta başlıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ordu-Giresun Havalimanı'nda, 26 Mayıs itibariyle ilk ticari uçuşların başlayacağını söyledi. Ordu-Giresun Havalimanı, Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olacak.

Ordu-Giresun Havaalanı Mayıs'ta açılıyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Türkiye'de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan, yılda 3 milyon yolcuya hizmet verecek kapasiteye sahip Ordu -Giresun Havalimanı'nın Mayıs ayında hizmete gireceğini söyledi..

Ordu-Giresun Havalimanı'nda uçuşlar Mayıs'ta başlıyor!

Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesine ilişkin, "Mayıs avı sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız" dedi...

ordu mayıs Ayı Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı Haberi

ordu mayıs Ayı Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı

 ayıs Ayı Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısında gündeme gelen konu hakkında Mecliste bir açıklama yapan yetkililer, inşaatı devam eden restoran projesinin 2012 yılında başlayan süreçle birlikte yasal altlıklarının da tamamlanmasının ardından yapım sürecinin başladığını ve kıyıda günü birlik yeme-içme ve dinlenme ihtiyacını giderecek uzun soluklu bir sahil bandı içinde gerekliliği elzem olduğunu söylediler.

İMAR VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINCA ONAYLI…  

Yapılan açıklamada; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 14 Mayıs 2012 tarih ve 393 Sayılı yazısına bahse konu alanda 1983 yılında İmar ve Şehircilik Bakanlığınca onaylı 1/1000 ölçekli İmar Planlarında belirtildiği şekliyle çayhane, kahvehane, lokanta, soyunma yerleri vb. binaların yapılabileceği ve tabanda kaplayacağı maksimum alanın 200 m2 ve maksimum yüksekliğinde 4,00 m olarak belirlendiğine vurgu yapıldı.

PROTOKOL ESKİ BELEDİYE DÖNEMİNDE İMZALANDI... 

Proje ile ilgili ayrıca 23...