03 / 05 / 2024

ordu migros alanı satılık

ordu migros alanı satılık

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şahincili'de bulunan Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi'ni satışa çıkardı. Üzerinde LC Waikiki, MM Migros alışveriş mağazaları bulunan gayrimenkulün toplam satış bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 16 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Migros'ta muhteşem indirim! Et, Ayçiçek yağı, çay... Çantasını alan Migros'a koşacak! 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Migros Markette indirim festivali bu hafta da tüm hızı ile sürüyor. Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros Markette seçili temel gıda ürünlerinde dev kampanya başladı. Peki, Migros'ta hangi ürünler indirimi girdi? İşte Migros'ta indirime giren ürünlerin 21 Ağustos 2022 fiyat

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Migros'tan Xiaomi Poco X4 Pro'ya indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros, Xiaomi'nin alt markası olarak tanınan Poco'nun en çok tercih edilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Poco X4 Pro yeniden satışa çıkardı! Peki, Migros'ta Poco X4 Pro fiyatları ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Çaya zam geldi! İşte A101, Şok, Migros, Bim, Carreforsa'da çay fiyatları...

Temel ihtiyaç ürünlerine gelen ardı ardına zamlardan vatandaşın en çok tükettiği içecekler arasında yer alan çay fiyatları da nasibini aldı. A101, Migros, Şok Bim, Carrefor'da çay fiyatları merak konusu olurken, etiketlere yansıyan rakamlar el yaktı.

Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros, CarrefourSA ayçiçek yağı fiyat listesi!

Son günlerde ayçiçek yağına gelen zamlar tüm herkesin gündeminde. Temel ihtiyaçlar arasında yer alan ayçiçek yağının güncel fiyatları merak ediliyor. Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros, CarrefourSA ayçiçek yağı kaç TL? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Ordu'da 15.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir'den 38.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Ordu'da 24.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan 3 adet arsayı 24 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

Ordu'da 13.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 13 milyon 321 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu'da 13.6 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ordu Altınordu'da yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Akaryakıt istasyonunun satış bedeli 13 milyon 637 bin 781 TL olarak belirlendi.

Ordu'da 13.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Orbel İnşç Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 637 bin 781 TL bedelle satışa çıkardı.

ordu migros alanı satılık Haberi

ordu migros alanı satılık

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şahincili'de bulunan Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi'ni satışa çıkardı. Üzerinde LC Waikiki, MM Migros alışveriş mağazaları bulunan gayrimenkulün toplam satış bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 16 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Ordu Büyükşehir Belediyesinden:


1 - İhalenin Konusu: 

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait, Altınordu İlçesi Şahincili (Bahçelievler) Mahallesi 2503 ada 3 parselde kayıtlı 10306,56 m² kullanım alanlı Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi nitelikli taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

2 - İhalenin yapılacağı yer, tarihi, saati ve hangi usulle yapılacağı:

2.1. İdarenin Adı                       :  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı

2.2. İlgili Birim          ...