22 / 05 / 2024

ordu onarılan yollar

ordu onarılan yollar

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında heyelan nedeniyle kapanan yollar açılıyor. Kar temizleme çalışmaları ve yağmur suları nedeniyle bozulan yollar onarılıyor.

1933 yılında şehir yolları daha dayanıklı yapılacak!

1933 yılında şehirlerde yapılan yolların kısa süre içinde bozulmasından dolayı belediye bundan sonra daha dayanıklı yol yapılmasına karar vermiş.

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

Ordu Aybastı'daki heyelandan yıkılan evlerin yeniden yapımı mecliste!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde yaşanan heyelanlar nedeniyle yıkılan evlerin yeniden yapılmasına ilişkin soru önergesi verildi. 

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Kop Tüneli'ndeki kazı işleminin yüzde 58'i tamam!

Tarihi İpek Yolu güzergahında bulunup Karadeniz'den Doğu Anadolu'ya açılan yolların en önemli geçit noktasında yer alan Kop Dağı'nda inşaatı devam eden tüneldeki kazı işleminin yüzde 58'lik kısmı tamamlandı.

Rasulayn Hastanesi'nde başlatılan onarım çalışmaları tamamlandı!

Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Rasulayn'da YPG/PKK'nın büyük zarar verdiği Rasulayn Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından onarım çalışmalarından sonra yataklı servisleriyle hizmete açıldı.

Yıkılan veya onarılmayan Bakanlık binaları mecliste!

Bakanlığa bağlı birimlere ait binaların depreme dayanıklılık kontrolleri ile güçlendirme yapılan, yıkılan veya onarımı yapılmayan bina sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu'da yıkılan konutlar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Ordu'daki heyelanda yıkılan konutların inşasına en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Suriye'de onarılan okul hizmete açıldı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından, Suriye'nin İdlib kırsalındaki Atme kampında bakım ve oranımı yapılan okul açıldı.

Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları mecliste!

Son 5 yılda Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Güzelmansur söz konusu çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bayburt'ta 2003-2017 yılları arasında yapılan yollar TBMM'de!

Bayburt ilinde 2003-2017 yılları arasında inşa edilen yollara ve Bakanlıkça yapılan yatırımlar, TBMM gündemine taşındı...

Ordu'da yıkılan binalar ve yollar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

Niğde'nin bazı köylerinde yolların onarılmasına ilişkin sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı köy ve belediye sınırlarındaki yolların onarılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı...

ordu onarılan yollar Haberi

ordu onarılan yollar


Son yılların en çetin kışlarından birinin yaşandığı Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında heyelan nedeniyle kapanan yollar açılıyor. Kar temizleme çalışmaları ve yağmur suları nedeniyle bozulan yollar onarılıyor, yol kenarlarındaki hendekler temizleniyor.

Ulaşım ekipleri tarafından son bir haftada yapılan çalışmalar kapsamında 11,35 km onarım, 25,1 km stablize, 1,15 km bsk, 120 m3 heyelan temizliği, 38,3 km asfalt yama, 131 m2 parke imalatı, 64 m2 kaldırım imalatı, 193,4 km hendek temizliği ve 188 km reglaj çalışması yapıldı.

Mevsim şartlarının düzelmesiyle birlikte çalışma temposunu daha da artıracak olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol genişletme ve onarım çalışmalarına ağırlık vererek mahalleleri sıcak asfaltla buluşturmaya devam edecek. 



Ordu Büyükşehir...