16 / 05 / 2024

ordu otobüs terminalleri

ordu otobüs terminalleri

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Bayramda otobüs firmalarının boynu bükük kaldı! Terminaller boş kaldı!

Otobüs firmalarının umduğu bu bayram olmadı. Otobüs terminalleri bu bayram boş kaldı. İşte detaylar!

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Avrasya GYO otobüs terminallerinden kira almayacak!

Avrasya GYO'nun Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalleri için Nisan 2020 ve Mayıs 2020 aylarına ait kira faturası kesilmemesine ve bu aylara ait kira alacağından vazgeçilmesine, karar verildi.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki 26 iş yeri kiralanıyor!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yer alan 26 adet iş yeri açık teklif usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartıldı...

Ordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, otobüs terminalindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Altınordu Otobüs Terminali ne zaman açılacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Altınordu Otobüs Terminali'nin inşaatı devam ediyor. Projenin 2018 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali Tamamlandı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alacak olan Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilerek açılışa hazır hale getirildi. Tesislere 10 milyon TL harcandı.

Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali tamamlandı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alacak olan Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilerek açılışa hazır hale getirildi.

Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali tamamlandı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alacak olan Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilerek açılışa hazır hale getirildi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

ordu otobüs terminalleri Haberi

ordu otobüs terminalleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde, çevre yolunun hemen kenarında yapılan ve bir süre önce inşaatı duran 'Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminal' inşaatı yeniden başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplam 3 bin 177 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Altırordu terminalinde çalışmalar kaldığı yerden başladı. Çevre yolunun açılmasıyla birlikte şehirlerarası ulaşımın ve şehir içi trafiğinin rahatlatılması açısından önemli hale gelen Altınordu Terminali’nin tamamlanarak hizmete açılması yönünde sıkı bir çalışma yapılıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Şehirlerarası Otobüs ve Terminal inşaatını kısa zamanda tamamlayarak hizmete açmayı planladıklarını söyledi. Başkan Güler, “Üstlenici firma tarafından çalışmalar tekrar başladı. İnanıyorum ki yapımı tamamlandıktan sonra modern ve model yapısı ile milletimize hizmet vermeye başlayacak” şeklinde konuştu.

GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİYLE KENDİ...