18 / 05 / 2024

Ordu Perşembe paraşüt pisti

Ordu Perşembe paraşüt pisti

Ordu'nun Perşembe ilçesinde 30 yıldır çöplük olarak kullanılan alan, paraşüt tutkunları için piste dönüştürülecek. Kabak Tepe'de bulunan çöplük temizlenerek, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı haline getirilmesi amaçlanıyor.

A101 16 Mayıs 2024 indirimli ürünler listesini yayımladı! Bu perşembe A101'e elektrikli bisiklet geliyor...

A101 16 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu perşembe günü A101'de birbirinden çeşitli ürünler raflardaki yerini alacak. A101'de küçük ev aletlerinden, elektrikli bisiklete, akıllı telefonlardan, oyuncaklara kadar birçok ürün sizleri bekliyor. 

A101 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'e bu perşembe "Çekme Karavan" geliyor! 

A101 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, bu perşembe A101'de aldın aldın ürünler kategorisinde, birbirinden farklı onlarca seçili üründe indirimler yer alacak. 2 Mayıs 2024 Aldın Aldın kataloğunda hangi indirimler var?

A101 18 Nisan 2024 Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! A101'e birbirinden güzel ürünler raflarda yerini alıyor

A101 18 Nisan 2024 Perşembe aktüel kataloğu indirimli ürünler listesini internet sayfası üzerinden paylaştı. Bu perşembe A101'de beyaz eşyadan, televizyona, akülü arabadan birçok seçili ürüne kadar indirim var. 

A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu paylaştı! Bu perşembe A101'e Elektrikli Bisiklet geliyor!

A101 4 Nisan 2024 katoloğunu internet üzerinden paylaştı! 4 Nisan 2024 Perşembe günü A101'de beyaz eşyadan, televizyona, elektrikli bisikletten, kahve makinesine kadar birçok seçili üründe indirim sunuluyor. 

A101 21 Mart 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de bu perşembe birçok üründe fırsatlar sunuluyor!

A101 21 Mart Perşembe indirimli ürünler fırsatlar kataloğunu paylaştı. Bu perşembe A101'de seçili birçok üründe indirim sunuluyor. Buna göre, perşembe günü beyaz eşyadan, televizyona, gıdadan birçok ürüne kadar fırsatlar raflardaki yerini aldı. İşte A101 21 Mart 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğ

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Ocak Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları 11 Ocak Perşembe günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 11 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Ordu Perşembe 2.Etap Düz Mahalle TOKİ Evleri'nin kuraları bugün çekilecek. İşte detaylar...

Dolar bugün de zirveye yakın! Yükseliş devam ediyor! 12 Ekim Perşembe dolar ne kadar?

12 Ekim Perşembe dolar/TL kuru bugün de zirveye yakın işlem görüyor. Dolar yeni güne değer kazanıyla başlarken vatandaşlar güncel son dakika dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 12 Ekim 2023 dolar/TL kuru.

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

Euro 29 TL'yi aştı! 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı 

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,2 artışla günü 26,93 liradan kapatmasının ardından bugün açılışta 26,94 TL seviyesinden işlem görüyor. Haftaya 28,79 liradan başlayan euro/TL ise bugün 29 lirayı aştı. 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Ordu Perşembe paraşüt pisti Haberi

Ordu Perşembe paraşüt pisti

Ordu'nun Perşembe ilçesinde 30 yıldır çöplük olarak kullanılan alan, paraşüt tutkunları için piste dönüştürülecek.


"Sakin Şehir (cittaslow)" unvanına sahip Perşembe'de turizm alanlarının yaygınlaştırılması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçe merkezinden yaklaşık 400 metre yükseklikteki Kabak Tepe'de bulunan çöplük temizlenerek, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı haline getirilmesi amaçlanıyor.


Paraşüt pisti ile mesire alanı projesinin hazırlandığı saha için yaklaşık 15 gün sonra ilk kazma vurulacak. 30 yıllık çöplüğün ortadan kalkacağı Kabak Tepe'deki paraşüt pisti ve mesire alanının ağustosta tamamlanması planlanıyor.


Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Perşembe'nin doğal güzelliği ve turistik alanları ile turizme açık olduğunu söyledi.


Kent merkezinin denizle birleştiği manzaraya sahip Kabak Tepe'nin, seyir terası için uygun nokta olduğunu anlatan Bahtiyar, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Buraya 30 yıldır çöp dökülüyor. Belediye başkanı...