22 / 07 / 2024

ordu pidesi aktaşlar pide

ordu pidesi aktaşlar pide

“Nelipide” adlı markaya ismini veren Aktaşlar Pide, 33 yıllık ustalığını ve yöresel lezzetlerini İstanbulluların sofrasına taşıdı. Marka ile Ordu pidesinin çeşitlerini önce İstanbul, sonra da tüm Türkiye ile buluşturmak hedefleniyor...

Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş'tan konut satışları için çarpıcı değerlendirme!

Konut satışlarında yaşanan düşüş devam ederken, Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, düşen konut satışlarıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte Alaattin Aktaş'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

İstanbul Atapark Bahçelievler satışta! Tapu hemen teslim! 

İstanbul'da Aktaşlar İnşaat ve DHC İnşaat tarafından hayata geçirilen "Atapark Bahçelievler" projesinde satışlar devam ediyor.

2022 Ramazan pidesi ne kadar? 2022 pide fiyatları! Pideye yüzde 66 zam…

2021’de 4 TL’ye satılan 365 gram sade Ramazan pidesi hem zamlandı hem de daha da küçüldü. Artık 330 gram olan Ramazan pidesi, 6 TL’den satılacak. Yumurtalı, susamlı 415 gram pidenin fiyatı da 9 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Ordu'da arsa satışları hareketlendi!

Konut satışlarının son günlerde düşüşe geçtiği Ordu'da arsa satışları artışa geçti. 

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

Ordu'da kaçak yapılaşmaya geçit yok! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu sahilinde kaçak yapıların birer birer ortadan kaldırıldığını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu'da riskli yapılar 3 ay içerisinde yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ordu genelinde bulunan riski yapıların yıkımlarının 3 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Ordu kıyılarındaki yüksek katlı bina inşalarına son!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belde Evler örneğinde olduğu gibi kıyılar yargı kararıyla koruma altına alındı. Buna göre kıyılarda yüksek ölçekli bina inşasının önüne geçildi. 

Ordu'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak yapıların yıkımı hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklamalarda bulundu.

Bursa Büyükşehir'den kiracılarına kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, "İş yerini kapatmak durumunda kalan belediye kiracılarımızdan kısıtlılık süresi bitene kadar kira ve işgaliye ücretlerini almayacağız" ifadelerini kullandı.

Ordu kıyılarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi; kıyılarda bulunan, imara aykırı yapıların yıkımına devam ediyor. 

ordu pidesi aktaşlar pide Haberi

ordu pidesi aktaşlar pide


Aktaşlar Pide, “Nelipide” adlı markası ile Ordu pidesinin çeşitlerini önce İstanbul, sonra da tüm Türkiye ile buluşturacak.

Söz konusu markaları ile ilgili süreci anlatan firma sahibi Tamer Aktaş, “33 yıllık lezzeti İstanbul’a ulaştırmaya karar verdik. Uzun süredir pidemizi Ordu dışına taşımanın, Ordu’dan yeni bir ulusal marka çıkarmak çalışmalarını yürütüyorduk. Şu anda geldiğimiz noktada ‘Nelipide’ isimli markamızın ilk şubesini kendine özgü tarzı, çizimleri ve bize özgü lezzetlerimiz ile İstanbul’da açacağız” dedi. 

“Markamızı franchise yöntemi ile tüm Türkiye’de insanların ayağına götürmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullanan Aktaş, “Bunun için işletme yapımızın, markamızın, ürünlerimizin, hizmetimizin, tedarikten müşteri memnuniyetine kadar tüm birimlerin standartlarını sistemini oluşturduk. İlk uygulama olarak da ilk şubemizi açarak bir nevi testlerini de yapmış oluyoruz. Hedefimiz 2015 yılında Türkiye’de minimum 12 şubeli bir restoran...