30 / 04 / 2024

ordu projeleri 2017

ordu projeleri 2017

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi modern yollarıyla örnek alınacak model bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz' dedi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Araplar Ordu’da mülkiyet yarışına girdi!

Doğu Karadeniz’e akın eden Araplar, Ordu’dan mülk alma yarışına içine girdiler. 2017 yılında 34 Arap uyruklunun mülkiyet satın aldığı Ordu’da 2018 yılında 66 yabancıya 82 bin metrekare satış gerçekleştirildi. 

Ordu Stadı yeni sezonda hizmete girecek!

Temmuz 2017’de atılan Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar devam ediyor. Yetkililer, stadın 2019-2020 sezonunda hizmete gireceğini açıkladı.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu'ya Körfez yatırımcı ilgi gösteriyor!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her gün daha da artıyor. 2015, 2016 ve 2017 yıllarında 79’u Suudi Arabistan uyruklu 98 kişinin gayrimenkul aldığı Ordu’da 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde 19 Suudi Arabistanlı daha gayrimenkul satın aldı. 

Ordu'da yayla ve meramlardaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince, yayla ve meralarda 2017 yılından sonra inşa edildiği ya da inşasına başlandığı tespit edilen yapıların yıkılması için çalışmalar başladı. 

Yeni Ordu Stadı Ocak 2019'da açılacak!

Temeli 2017 yılında atılan Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Rulo çimlerinin serilecek stadın 2019 yılının Ocak ayında açılması planlanıyor.

2017 sonrası yapılan kaçak bina yıkılacak!

İmar Barışı’na 3.7 milyon başvuru geldi. Konu hakkında değerlendirme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı’nın 2017 sonuna kadar yapılan projeleri ilgilendirdiğinin altını çizdi...

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

ordu projeleri 2017 Haberi

ordu projeleri 2017

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu'nun OSKİ, Aksa Doğal Gaz, Telekom ve YEPAŞ gibi kurumların altyapı çalışmalarını tamamladığı noktalarında, ekiplerin temel ve alt temel çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Alt yapısını geçtiğimiz yıl tamamladığımız yollarımızda havaların müsait olmasıyla birlikte çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. İnşallah Nisan ayında başlayacağımız çalışmalarla birlikte yarım kalan bölgelere ve yatırım programına dâhil olan yeni noktaları sıcak asfalt konforuyla buluşturacağız. Çalışmalarla birlikte yollarıyla model alınan bir Ordu inşa etmiş olacağız" diye konuştu.


Sahil yolunda çalışmalar devam ediyor

Toplam uzunluğu 4,5 km olan Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Bulvarı, Soya Caddesi ve İbrahim Fırtına Bulvarı'nda (sahil yolu) çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz "Sahil yolunun 1.100 m'sini sıcak asfalta kavuşturduk. Soya Kavşağı'na kadar devam edecek projenin 400 metrelik kısmının da alt yapısını...