19 / 05 / 2024

Ordu Sıcak Asfalt Yol projesi ne durumda

Ordu Sıcak Asfalt Yol projesi ne durumda

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Temmuz ayında yaşanan sel afeti ve darbe girişimine rağmen 752 Km Sıcak Asfalt Yol Projesi’nin çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

6 milyonluk asfalt sökülüp yeniden yapıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 milyon liraya sıcak asfalt yapılan İnönü ilçesindeki sokaklar, ilçe belediyesi tarafından kilit taşla değiştiriliyor. 

İnşaatlarda yüzde 50 daha etkin temizlik sıcak basınçlı yıkayıcılarla mümkün!

Basınçlı yıkama makinelerinin mucidi Kärcher, özellikle inşaat sektöründe hijyen ve temizlik için ekonomik ve etkili bir çözüm olan sıcak basınçlı yıkayıcıları öneriyor.

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

Ordu Soya Kavşağı tamamlandı!

Yol ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni sanayi kavşağındaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Ordu Çevre Yolu projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu projesi kapsamında Yeni Sanayi Kavşağı'nda yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Antalya Döşemealtı'nda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, 2 bin 300 metre uzunluğundaki İnönü Caddesinde sıcak asfalt kaplaması yapıyor.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ordu'nun yolları modern görünüme kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yollarda sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Ordu Büyükşehir'den 304 kilometre asfalt!

Cumhuriyet tarihinde yerel yönetimlerde tek seferde yapılan ve Türkiye’nin en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olan “752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi” aralıksız devam ediyor.

Ordu Sıcak Asfalt Yol projesi ne durumda Haberi

Ordu Sıcak Asfalt Yol projesi ne durumda

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Temmuz ayında yaşanan sel afeti ve darbe girişimine rağmen 752 Km Sıcak Asfalt Yol Projesi’nin çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


19 ilçenin tamamında grup ve ara yolları yeni bir görünüme kavuşturacak Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 25-30 sene dayanıklı sıcak asfalt seferberliğini sürdürüyor. Ulubey ilçesi Çatallı Mahallesi, Altınordu Balık Hali, Öceli, Çavuşlar, Teyneli ve Günören Mahalleleri’ndeki grup yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilirken, bazı noktalarda ise altyapı faaliyetleri tamamlandıktan sonra asfalt çalışmalara başlayacak.


Yol duvarları kale gibi

752 Km Sıcak Asfalt Yol Projesi ile Ordu’nun mahallelerini sıcak asfaltla tanıştıran Büyükşehir Belediyesi, yolların ömrünü uzatmak, halkın konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği duvar imalatlarıyla da yolları koruma altına alıyor.


Ünye Dikilitaş Mahallesi, Perşembe Şenyurt Mahallesi ve Mesudiye Alan-ÜçyolMahallesi bağlantı yolunda sıcak...