02 / 05 / 2024

Ordu terminali

Ordu terminali

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde TOKİ ve Memurkent Konutları'nın bulunduğu araziye yapılacak olan Altınordu Terminal Projesi trafiği rahatlatacak. Mayıs ayında ihaleye çıkacak olan terminal toplam 22 bin m2’lik alan üzerine inşa edilecek.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Ordu'da inşaatı bitmeyen otogarın maliyeti 2 kat arttı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki yönetimin temelini attığı ve 2 yılda tamamlanması planlanan 25 milyon TL'lik şehirler arası otobüs terminali, zamanında bitmeyince maliyeti de 2 katına ulaştı. Başkan Hilmi Güler, belediye meclisinden 3'üncü kez borçlanma yetkisi istedi.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki 26 iş yeri kiralanıyor!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yer alan 26 adet iş yeri açık teklif usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartıldı...

Ordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, otobüs terminalindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Altınordu Terminali'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Otobüs Terminali'nin yüzde 25'ini tamamladı.

Altınordu Otobüs Terminali ne zaman açılacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Altınordu Otobüs Terminali'nin inşaatı devam ediyor. Projenin 2018 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Altınordu Terminali ve Çikolata Park ihaleye çıkıyor!

Altınordu Terminali ve Çikolata Park'ın yenien ihale edileceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "AVM 2019'da hizmete girecek. TOKİ konutlarının lansmanını yakında açıklıyoruz" dedi.

Altınordu Terminali'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 22 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan Altınordu Terminali'nin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ordu Yenimahalle inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Ordu İli Merkez İlçesi Yenimahalle 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihaleye sunulacak...

Ordu terminali Haberi

Ordu terminali

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce Mayıs ayında ihaleye çıkacak olan yeni terminalin hizmete girmesi ile birlikte, özellikle şehir trafiğinde yoğunluk oluşturan mahalle ve ilçe minibüsleri tek çatı altında toplanacak. Kendi elektriğini de kendi üretecek olan yeni terminal, toplam 22 bin m2’lik alan üzerine projelendirildi.




MİNİBÜSLER YENİ TERMİNAL’DE TOPLANACAK

Altınordu ilçesinde TOKİ ve Memurkent konutlarının bulunduğu boş araziye yapılacak Altınordu Terminal Projesi, özellikleri bakımından hem kendi enerjisini üretecek hem de şehir içinde dağınık vaziyette bulunan ilçe ve mahalle minibüslerini bir çatı altında toplayarak trafiği rahatlatacak.