28 / 04 / 2024

Altınordu Terminali ve Çikolata Park ihaleye çıkıyor!

Altınordu Terminali ve Çikolata Park ihaleye çıkıyor!

Altınordu Terminali ve Çikolata Park'ın yenien ihale edileceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "AVM 2019'da hizmete girecek. TOKİ konutlarının lansmanını yakında açıklıyoruz" dedi.



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Terminali ve Çikolata Park'ın ihale edileceğini söyledi. Yılmaz, "Altınordu Terminali yeniden projelendirilmiş olup, 22 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. 30 milyon TL'lik proje ihale edilerek 2019 yılında hizmete sunulacak" dedi.


Çikolata Park ihalesi yeniden

Başkan Enver yılmaz, Gülyalı ilçesinde daha önce projesi iptal edilen Çikolata Park için yeni proje hazırlanacağını sötyledi. Yılmaz, "Projesi yenilenen yatırımımız kapsamında; içerisinde restoran, 1 adet 100 kişilik nikah salonu, 1 adet 200 kişilik nikah salonu, çok amaçlı salon, seyir terası, çocuk oyun grupları, fitness alanı, giyinme odaları, 8 adet satış birimi, futbol, basketbol ve voleybol sahası ve bay-bayan-engelli tuvaleti bulunan Çikolata Park Gülyalı ilçemize kazandırılacak. 10 milyon TL'yi bulacak yatırımla yeni projenin ihalesi gerçekleştirilecek" ifadelerinde bulundu. 


TOKİ ve AVM'nin durumu

Karşıyaka spor tesislerinde çalışmalarımız aralıksız sürdüğünü söyleyen Başkan Yılmaz, halen inşaatına süren  TOKİ  konutlarının durumunu görüşmek üzere önümüzdeki hafta TOKİ ile bir araya geleceklerini söyledi. Yılmaz, Halen yüzde 60 seviyesine gelen 311 konutluk projenin lansmanını kamuoyuna ne şekilde yapılacağını TOKİ ile gerçekleştirecekleri görüşme sonrası duyuracaklarını açıkladı.


Habertürk


Geri Dön