05 / 05 / 2024

ordu toki karacaömer başvuruları

ordu toki karacaömer başvuruları

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3. etap kampanyasında 12 adet daire satışa çıkarılıyor. Dairelerin ön şartsız ve kurasız olarak satılacağı Ordu Karacaömer TOKİ Evleri'nde fiyatlar 111 bin TL'den başlıyor...

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

Ordu TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Altınordu 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Ordu TOKİ projesindeki 120 daire satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında yer alan TOKİ Ordu projesinde yer alan 120 daire satışa çıkıyor.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde inşa edilecek Karacaömer Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı. Proje, 9 blok 62 iş yerinden oluşuyor.

TOKİ Karacaören'de daireler teslim edildi!

TOKİ iş birliğinde yapımı gerçekleştirilen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında, Karacaören’de üretilen 145 konutun kurası çekilerek, sahiplerine teslim edildi.

Ordu Çavuşlar- Yemişli- Karacaömer yoluna asfalt!

Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri, Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarından nasibini alıyor.

Ordu TOKİ Konutları'nın başvuru takvimi Mart'ta belli oluyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 311 Konutluk Toplu Konut Projesi için başvuru takviminin Mart ayında belli olacağını söyledi.

Ordu TOKİ Konutları Şubat 2018'de tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında TOKİ’yle birlikte başlattığı 311 Konutluk Toplu Konut Projesi’nde fore kazık işlemleri tamamlanmak üzere. Hızla ilerleyen inşaatın 2018’in Şubat ayında bitirilmesi planlanıyor.

Toki Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

15 Temmuz Milli İradeye Darbe Girişiminin kahraman ismi Ömer Halisdemir’in adının verildiği TOKİ Şehit Ömer Halisdemir Camisi törenle hizmete açıldı.

Ordu TOKİ Konutları için ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında TOKİ’yle birlikte yapacağı 311 konutluk toplu konut projesinde ilk kazma vuruldu.

Ordu TOKİ Mesudiye Evleri başvuru dönemi!

Ordu TOKİ Mesudiye Evleri başvuru dönemi 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. 120 aya kadar vade fırsatı sunan projede 688,69 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ordu Karacaömer lise ve ilköğretim okulu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

ordu toki karacaömer başvuruları Haberi

ordu toki karacaömer başvuruları


TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3. etap kampanyası!


TOKİ, Ordu Merkez Karacaömer'de 2. ve 3. etaplarda olmak üzere 12 adet konut satışa çıkarıyor. Daireler ön şartsız ve kurasız olarak satışa sunuluyor.



TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3. etap kampanyasında 11 adet daire 120 metrekare 3+1, 1 adet daire ise 146 metrekare 3+1 seçeneğinden oluşuyor. Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3. etap kapsamında yer alan konutlar teslime hazırdır.


TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3. etap fiyatları şöyle:


120 metrekare 3+1 daireler 110 bin 505 TL ve 115 bin 038 TL'den,

146 metrekare 3+1 daire ise 129 bin 195 TL'den satılıyor.



Ordu Karacaömer TOKİ Evleri'nde kampanya kapsamında satılacak konutlar için 120 ay 783 TL'den başlayan fiyatlarla taksit yapılabiliyor.


TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3....