03 / 05 / 2024

Ordu Üniversitesi Akkuş sosyal tesis protokolü

Ordu Üniversitesi Akkuş sosyal tesis protokolü

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş’ta yapılan ve Akkuş Meslek Yüksekokuluna hibe edilen sosyal tesisin Üniversiteye devredilmesi ile ilgili protokolün imzalanması için ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a ziyarette bulundu.

O ilde 23 adet daire taksit imkanıyla satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Ordu Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Akkuş ilçesi, Çamalan mahallesinde yer alan 23 adet konut taksit imkanıyla satılıyor. İşte detaylar...

Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak fırsat: 5 taksitle tam 21 konut satacak!

Ordu İli Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu Akkuş'ta yer alan 21 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ordu Akkuş 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Akkuş’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Akkuş’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi

TOKİ Ordu'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ'den 3 yeni okul müjdesi!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ordu Akkuş'ta acele kamulaştırma kararı!

Ordu ili Akkuş ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ordu'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 2 ölü!

Ordu Akkuş'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Ölen kişilerin aileleri arasında da 17 yıl önce yaşanan bir cinayet nedeniyle husumet olduğu öğrenildi...

Ordu Üniversitesi Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) kampüsünün etrafında bulunan Çırçıp Deresi’nin ıslah edilmesi için inşaatına başlanılan ODÜ Barajı'nın yapımında sona gelindi. Proje kapsamında baraj setinin inşaatı tamamlandı.

Ordu Argan Yaylası turizme kazandırılıyor!

Ordu'nun Akkuş ilçesine 3 kilometre mesafed bozulmamış doğasıyla dikkati çeken 1650 rakımlı Argan Yaylası yaz ve kış turizmine kazandırılacak

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Ordu Üniversitesi Akkuş sosyal tesis protokolü Haberi

Ordu Üniversitesi Akkuş sosyal tesis protokolü

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş’ta yapılan ve Akkuş Meslek Yüksekokuluna hibe edilen sosyal tesisin Üniversiteye devredilmesi ile ilgili protokolün imzalanması için ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a ziyarette bulundu.


Akkuş’ta Ordu Üniversitesinin envanterinde bulunan arsa üzerine inşa edilen Sosyal Tesisin yapımını Akkuş Belediyesi üstlendi. Ahşap Karkas ve 310 metrekare büyüklüğünde tasarlanan sosyal tesis, tüm projeleri yapılarak Üniversiteye bedelsiz hibe edildi. Tesisin projeleri en son kanun, yönetmelik ve standartlara uygun olarak yapıldı. Yapı denetimi dahil tüm masrafları karşılayan Akkuş Belediyesi, tesis inşaatının her aşamada titizlikle çalıştı.


Akkuş’a yeni bir tesis kazandırmanın heyecanını yaşayan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “ İlçemizde bizim dönemimizde açılan Meslek Yüksekokulumuzla alakalı Rektörlüğümüz ile birlikte okulumuzla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Daha önceden Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Tarık Yarılgaç...