22 / 05 / 2024

ordu yeni park alanı nerede

ordu yeni park alanı nerede

Ordu Belediyesi Şirinevler Mahallesi'nde ki yeni park için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni Parkın Çocuk oyun grupları ve fitness aletlerinin alandaki montesini tamamlayan Ordu Belediyesi çevre düzenlemesinde de sona yaklaştı...

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

Ordu Botanik Parkı'nın sökülmesine tepkiler sürüyor!

Ordu'da bulunan Batonik Park'ın sökülerek yerine şehir hastanesi yapılması planı hakkındaki tartışmalar devam ediyor. Ordu Valisinin “Şehir hastanesine ilişkin imar değişikliğine itiraz olmadı” açıklamasına Ordu Doğal Çevreyi Koruma Derneği (ORÇEV) Başkanı Gül Ersan'dan itiraz geldi.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Ordu yeni stadına kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'da yapımı süren yeni stadın eylül ayında futbolseverlerin hizmetinde olacak. 

Ordu Çikolata Park Projesi Ağustos'ta tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Çikolata Park Projesi'nin Ağustos ayına kadar tamamlanacağını ifade etti. 

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

Kuşadası İkiçeşmelik'e yeni park!

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi'ne yeni bir park alanı kazandırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

ordu yeni park alanı nerede Haberi

ordu yeni park alanı nerede


Ordu Belediyesi Şirinevler Mahallesi'nde ki yeni park için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni Parkın Çocuk oyun grupları ve fitness aletlerinin alandaki montesini tamamlayan Ordu Belediyesi çevre düzenlemesinde de sona yaklaştı.


Şirinevler Mahallesi 675 ve 676 no'lu sokakların kesiştiği nokta da 4 bin metrekarelik alana yeni bir park projesi hazırlayan Ordu Belediyesi, bu parkın içeriğinde Basketbol Sahası, Fıtness Grubu, Çocuk Oyun Alanı, Pergolalar, Oturma Bankları, Yürüyüş Yolları ve Kamelyalar monte etmeyi sürdürüyor.


Bu ekipmanların yanı sıra çevre düzenlemelerinde de aralıksız çalışmalarına devam eden Ordu Belediyesi, bitki çeşitleri açısından da farklı türde ve farklı boyutlarda ki bitkileri peyzaj uygulaması ile birlikte yerlerine dikiyor.



Ordu...