28 / 04 / 2024

Bilecik'e 13 yeni park!

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.





Bilecik Belediyesi tarafından 10. Geleneksel Çocuk Festivalimiz kapsamında 13 adet Çocuk Parkı ile beraber açılışının gerçekleştirileceği Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi açılıyor.


Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve çocuklarımıza 23 Nisan Armağanı olacak Kapalı Oyun Evi ve 13 yeni park, düzenlenecek program ile çocukların hizmetine sunulacak.


İçerisinde birbirinden güzel oyun alanı ve oyun grubu bulunan Pıtırcık Çocuk Oyun Evi, çocukların hem güzel ve eğlenceli vakit geçirmesini hem de bir arada bulunarak, yeni arkadaşlıklar kurmalarını sağlayacak.


Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilecek açılış hakkında; ''Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni ve beraberindeki 13 adet yeni parkı, 21 Nisan Cuma günü saat:14.30'da açılışını gerçekleştireceğiz. Bu güzel günde ayrıca geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza 13 adet yeni parkı da armağan edeceğiz. Bütün çocuklarımızı bu güzel gündeki etkinliğimize bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.


5 ADET SENTETİK SAHA VE ÇOCUK OYUN ALANLARI HİZMETE AÇILIYOR


Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve içerisinde 15 Temmuz Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlkokulu, Malhun Hatun İlkokulu ve Toki İlkokuluna kazandırılan 5 adet yeni sentetik saha ile Bilecik Özel İş Okulu ve Uygulama Merkezi Parkı, Yeni Yürüyen Park, Gökyüzü Parkı, Ertuğrulgazi Hafriyat Üzeri Park Alanı, Çitlembik Parkı, 15 Temmuz Şehitleri Parkı, Beşiktaş Mahallesi Sabır Parkı, Durukent Parkı, Şeyh Edebali Anaokulu Parkı ve Pıtırcık Kapalı Oyun Evi çocukların hizmetine sunulacak.




Bilecik Belediyesi



Geri Dön