06 / 05 / 2024

ordu yol projeleri son durum

ordu yol projeleri son durum

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, son 15 yılda Ordu’nun özellikle ulaştırma alanında büyük atılımlar yaptığını belirterek, “Ordu ili ulaşım alanında son 15 yılda çağ atladı” dedi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu Belde Evler inşaatı yeniden başladı!

Ordu’da büyük tepkilere yol açan ve Ordu Büyükşehir Belediyesince  iki kez durdurulan 3 blokta 17 katlı 280 daireli Belde Evler inşaatı yeniden başladı...

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu'da yıkılan binalar ve yollar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

ordu yol projeleri son durum Haberi

ordu yol projeleri son durum

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, son 15 yılda Ordu'nun özellikle ulaştırma alanında büyük atılımlar yaptığını belirterek, "Ordu ili ulaşım alanında son 15 yılda çağ atladı" dedi.


Karadeniz Bölgesi'nin coğrafi ve fiziki durumu sebebiyle Ordu insanının geçmişte en büyük sıkıntısının yol olduğunu, bu sebeple birçok acıların yaşandığını hatırlatan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, özellikle bölünmüş yol ve standardı yüksek yollara ağırlık verdiklerine dikkat çekti.


"Ordu'nun ulaşım standardı yükselecek"


İktidara geldikten sonra ilk olarak Karadeniz Sahil Yolu kapsamında Ordu geçişini tamamladıklarını, ardından birçok acı hatıralarını bulunduğu eski sahil yolunun yerine Fatsa-Altınordu arasında çevre yolu inşa edildiğini hatırlatan Milletvekili Çanak, "Toplam uzunluğu 13.5 km olan Ünye Çevre Yolu tamamlanarak hizmete açılırken, halen Dereyolu olarak adlandırdığımız Ordu-Mesudiye arasındaki yolun Altınordu-Topçam arasındaki birinci etabı tamamlandı....