05 / 05 / 2024

ordu yol yenileme çalışmaları

ordu yol yenileme çalışmaları

Altınordu ilçesinde Vali Konağı ile Soya kavşağı arasında bulunan 4.3 km’lik yolun altyapısını sil baştan elden geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bölgede sıcak asfalt uygulamasına da devam ediyor.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Ordu Belde Evler inşaatı yeniden başladı!

Ordu’da büyük tepkilere yol açan ve Ordu Büyükşehir Belediyesince  iki kez durdurulan 3 blokta 17 katlı 280 daireli Belde Evler inşaatı yeniden başladı...

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Ordu'da yıkılan binalar ve yollar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Ordu Soya Kavşağı tamamlandı!

Yol ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni sanayi kavşağındaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

ordu yol yenileme çalışmaları Haberi

ordu yol yenileme çalışmaları


Altınordu ilçesinde Vali Konağı ile Soya kavşağı arasında bulunan 4.3 km’lik yolun altyapısını sil baştan elden geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi,  bölgede sıcak asfalt uygulamasına da devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, sürdürülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Denizin hemen kenarında kesintisiz 5 km’lik yürüyüş yapılabilen bir sahile sahip olan Altınordu ilçemiz, bu çalışmalarla birlikte farklılığına farklılık katacak. Sıcak asfalt çalışması bittikten sonra kenar boyu kaldırımlar ve peyzaj düzenlemesi başlayacak” dedi.

BAŞKAN YILMAZ, “4.3 KM’LİK GÜZERGÂH SİL BAŞTAN YAPILIYOR”

Altınordu ilçesinin ana arterlerinden biri olan ve Orduluların gezi, yürüyüş ve piknik yapabileceği alanlara sahip olan Bahçelievler, Akyazı ve Durugöl Mahalleleri’nin kıyı şeritlerinde Ordu Büyükşehir Belediyesinin hummalı çalışması devam ediyor.

Toplam uzunluğu 4.3 km olan Mehmetçik Bulvarı, İbrahim Fırtına Bulvarı ve Soya Caddesi’ndeki yol çalışmalarını yerinde...