21 / 05 / 2024

Ordu yol

Ordu yol

İki yıldır inşaatı süren ve dağların altından tüneller kazılarak geçilecek olan 23 km uzunluğundaki Ordu Çevre Yolu inşaatı tamamlandığında 1 milyar 100 milyon TL'ye mal olacak.

Ordu Belde Evler inşaatı yeniden başladı!

Ordu’da büyük tepkilere yol açan ve Ordu Büyükşehir Belediyesince  iki kez durdurulan 3 blokta 17 katlı 280 daireli Belde Evler inşaatı yeniden başladı...

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Ordu'da yıkılan binalar ve yollar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Ordu Soya Kavşağı tamamlandı!

Yol ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni sanayi kavşağındaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ordu Çaybaşı'na 5 milyon 840 bin TL'lik yatırım!

Ordu'nun yol sorununu çözmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çaybaşı ilçesinde 7 milyon 922 bin TL yol yatırımı yaptı.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı yapıldığını belirtti.

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Ordu Yeşil Yol projesi 2018'de tamamlanacak!

Yeşil Yol Projesi kapsamında düzenlenen istişare toplantısının 5.si Ordu’da gerçekleştirildi. Doğu Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak proje toplantısına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Bülent Civelek ile 8 ilden yetkililer katıldı.

Fatsa'ya 25 milyonluk yol yatırımı yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede sürdürdüğü sıcak asfalt yol çalışması ve sanat yapıları imalatıyla değişimi hissettirmeye devam ediyor. Fatsa ilçesinde de birçok noktada önemli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi halkın takdirini topluyor.

Ordu yol Haberi

Ordu yol

TÜRKİYE'de denize yapılan ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı,Karadeniz-Akdeniz Yoluyla birlikte Ordu'nun büyük projeleri arasında yer alan ve şehir içi trafiği büyük oranda rahatlatacak olan Ordu Çevre Yolunda çalışmalar sürüyor. Temeli 15 Temmuz 2012 tarihinde atılan Ordu Çevre Yolu'nda 6 km uzunluğundaki Boztepe ve öceli Tünellerinin yapımı tamamlandı. Halen Terzili tünelinin inşaatının sürdüğü yol çalışmalarında 20 km'lik güzergahın 9 kııı'si tünellerden oluşacak. 


23 KM'NİN 9 KM'Sİ TÜNEL 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Türkiye'nin en uzun tünellerine sahip olan ve Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak olan Ordu Çevre Yolu İnşaatı nda incelemelerde bulundu. 

Nurol İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Erdoğan ve Çevre Yolu Proje Müdürü Naci Asilkazancı'dan bilgi alan Başkan Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada. Ordu Çevre Yolu nun Karadeniz'in zor coğrafi şartlarında...