17 / 05 / 2024

orduda paraşüt yapılabiliyor mu

orduda paraşüt yapılabiliyor mu

Türkiye'nin " sakin şehir " ünvanına sahip ilçelerinden Perşembe'de Ordu Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü paraşüt ekibi tarafından Kordon Tepe'den ilk defa atlayış gerçekleştirildi. Ordu Perşembe'de paraşüt turizmi artıyor.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

Bakanlık az önce duyurdu! 76 ilde 500 lira para ödemesi yapılacak? Peki bu parayı kimler nasıl alacak?

Duyan duymayan kalmasın! Bakanlık açıklaması az önce geldi. Türkiye genelinde 76 şehirde 500’er TL para ödemesi yapılacak. Peki bu ödemeyi kimler neden alacak? İşte ayrıntılar…

Kozanlı İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozanlı İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Sabuncu tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Mertcan Mandal tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Emre Eynesilli tarafından kuruldu.

Savcı Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Halil Savcı tarafından kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

orduda paraşüt yapılabiliyor mu Haberi

orduda paraşüt yapılabiliyor mu

Türkiye'nin "sakin şehir" ünvanına sahip ilçelerinden Perşembe'de, ilk kez paraşütle atlayış gerçekleştirildi.


Perşembe Belediyesi tarafından ilçenin paraşüt turizmiyle tanınması ve tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinlikte paraşütçüler, yaklaşık 300 metrelik yükseklikteki  Kordon Tepe'ye çıkarak hazırlıklarını yaptı.


Yapılan kontroller ve pistin hazırlanmasının ardından Ordu Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğüne bağlı 10 kişilik paraşüt ekibi, atlayışlarını gerçekleştirdi.


Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sakin Şehir" ünvanına sahip ilçeyi daha fazla tanıtmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.


Daha fazla paraşütçünün ilçeye gelmesini amaçladıklarını dile getiren Bahtiyar, "Bunun için daha güzel bir pist hazırlayacağız. Sakin şehir Perşembe'de neden paraşüt turizmi olmasın. Biz de bunun gayreti içerisinde olacağız" dedi. 


Bahtiyar, kendisinin de paraşütle atlamayı çok istediğini ancak cesaretini toplamadığı için bundan vazgeçtiğini kaydetti.


Ordu Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ömer Yılmaz da...