25 / 07 / 2024

ordudaki pazaryerleri

ordudaki pazaryerleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde 5 bin 462 metrekare alan üzerine modern halk pazarı kurmak için çalışma başlattı.

Ordu acilen imar hamlesi sürecine girmeli!

Ordu Olay Gazetesi köşe yazarı Sezai Keskin bugünkü yazısında ordudaki imar problemlerini ele aldı. Keskin, Ordu'nun acilen imar sürecine girmesi gerektiğini belirtti. İşte o yazı...

Düzce'deki pazaryeri sayısı artacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yapılacak pazaryerleri ile Düzce’de uzun yıllar pazaryeri sorunu yaşanmayacağını belirtti.

Ankara Çankaya'ya 6 yeni pazar yeri geliyor!

ÇANKAYALILAR 2016'da 6 yeni pazaryerine kavuşuyor. 'Yeni Nesil Pazar' olarak adlandırılan projeyle, pazaryerleri artık sadece gıda pazarı olmayacak. Çankaya'nın pazaryerleri sosyal etkinliklerin, konserlerin yapılacağı kent meydanı niteliğine kavuşacak.

Antalya Döşemealtı'na dört yeni kapalı otopark yapılacak!

Döşemealtı Belediyesi, 3 Mahalleye 4 kapalı pazaryeri yapıyor. Günümüz şartlarına uygun olarak planlanan, semt pazaryerleri; Ilıca (2 adet) Yukarıkaraman ve Dağbeli Mahallelerine yapılacak ve Ağustos ayı sonunda hizmete girecek.

Bayraklı'da pazaryerleri yenileniyor!

BAYRAKLI Belediyesi, vatandaşların sıklıkla evinin alışverişini yaptığı kapalı pazaryerlerinde yenileme çalışması başlattı.Vatandaşların daha rahat alışveriş, pazarcıların da rahat satış yapabilmesi için mevcut şartlar da modernize edilecek.

İzmir Bornova'da 48 bin 418 metrekare arazi kamulaştırıldı!

Bornova Belediyesi, son 5 yılda vatandaşın ortak kullanacağı pazaryerleri, kültür merkezi, spor alanları gibi tesisler yapmak için toplam 48 bin 418 metrekare alanı kamulaştırdı. B

Ordu Belediyesi çöplere geri dönüşüm tesisi kurdu!

Ordu Belediye Başkanı Torun: "Belediye olarak çöpün yüzde 80ini kurduğumuz iki ayrı tesisle geri dönüşüme kazandırdık ve Ordudaki çöp sorununu büyük ölçüde çözdük" diye konuştu

ordudaki pazaryerleri Haberi

ordudaki pazaryerleri


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde 5 bin 462 metrekare alan üzerine modern halk pazarı kurmak için çalışma başlattı.

Şirinevler Mahallesi’nde, Şirinevler Camisi ile Cumhuriyet Lisesi arasında kalan bölümde kurulacak yeni pazar yeriyle ilgili bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, Bucak Mahallesi’nde bulunan ve halk arasında “Pazartesi Pazarı” olarak bilinen pazar alanını kaldırarak Civil Deresi kenarında bulunan boş araziye taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, söz konusu pazar alanı sebebiyle Bucak Mahallesi’nde araç ve yaya trafiğinin oldukça sıkışık hale geldiğini belirterek yeni pazar alanının Akyazı, Şirinevler, Karşıyaka ve Yeni Mahalle’nin tam ortasına denk geldiğini belirtti. Bunun yanısıra Akyazı Mahallesi’nde bulunan Rus Pazarı’nı da kaldıracaklarını kaydetti.

Toplam 5.462 metrekare alan üzerine kurulacak “Şirinevler Halk Pazarı Projesi” kapsamında; vatandaşların ve pazarcı esnafının ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde...