21 / 05 / 2024

Bayraklı'da pazaryerleri yenileniyor!

Bayraklı'da pazaryerleri yenileniyor!

BAYRAKLI Belediyesi, vatandaşların sıklıkla evinin alışverişini yaptığı kapalı pazaryerlerinde yenileme çalışması başlattı.Vatandaşların daha rahat alışveriş, pazarcıların da rahat satış yapabilmesi için mevcut şartlar da modernize edilecek.




BAYRAKLI Belediyesi, vatandaşların sıklıkla evinin alışverişini yaptığı kapalı pazaryerlerinde yenileme çalışması başlattı.


Bayraklı Belediyesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı Yeni Girne, Yamanlar ve Nafiz Gürman Mahallesi pazar yerlerinin zemin ve çatı bölümlerini elden geçirecek. Vatandaşların daha rahat alışveriş, pazarcıların da rahat satış yapabilmesi için mevcut şartlar da modernize edilecek.


Göreve geldiği günden bu yana pazar yerleri konusunda olağanüstü çaba sarf ettiklerini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bu çağda sokak arası pazar yerlerinin olmasını bir kente yakıştıramıyorum. Bayraklı’da ilk günden bu yana mevcutları revize edip vatandaşlarımızı birçok yeni modern kapalı pazar yerlerine kavuşturduk" dedi.


BİRÇOK PAZAR MODERNİZE EDİLDİ


Bayraklı Belediyesi, bugüne kadar Alpaslan, Gümüşpala ve Nafiz Gürman Mahalleri’ndeki kapalı pazar yeri projelerini tamamlayarak hizmete soktu. Çamkıran, Alpaslan ve 75. yıl pazar yerleri ise modernize edilme çalışmalarına başlanıldı. Öte yandan Osmangazi kapalı pazar yeri inşaatı temeli atıldı ve yılsonuna biteceği belirtildi. Çay Mahallesi’ne yapılacak pazar yeri için proje ve keşif çalışmaları sürdüğü kısa sürede bitirileceği belirtildi.



Hürriyet 


Geri Dön