22 / 07 / 2024

izmirde pazaryeri yenileniyor

izmirde pazaryeri yenileniyor

BAYRAKLI Belediyesi, vatandaşların sıklıkla evinin alışverişini yaptığı kapalı pazaryerlerinde yenileme çalışması başlattı.Vatandaşların daha rahat alışveriş, pazarcıların da rahat satış yapabilmesi için mevcut şartlar da modernize edilecek.

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir başvuru tarihleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede 2 adet daire alt gelir grubuna özel satışta.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri hizmete açılıyor!

Aydın'da daha önce kömür deposu olarak kullanılan Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açılıyor.

TOKİ Bilecik Pazaryeri 2016 başvuruları!

36 konutluk TOKİ Bilecik Pazaryeri projesindeki 2 konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri 2016 başvuruları ne zaman?

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Düzce Pazaryeri Kavşağı'na yeni düzenleme!

Düzce Belediyesi Aziziye Mahallesinde bulunan Pazaryeri kavşağında yeniden düzenleme yapacak. Özellikle hafta içi yoğunlaşan trafiği rahatlatmak amacıyla kavşak yeniden yapılandırılacak.

Düzce'deki pazaryeri sayısı artacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yapılacak pazaryerleri ile Düzce’de uzun yıllar pazaryeri sorunu yaşanmayacağını belirtti.

Çankaya'daki Ördekli Park yenileniyor!

Maltepe bölgesinin büyük parklarından olan Ördekli Park, baştan aşağı yenileniyor. Çankaya Belediyesi tarafından kısa süre önce başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Mersin'in kent merkezi tamamen yenileniyor!

Mersin’in kalbi kent merkezi baştan başa yenileniyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Silifke Caddesi, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Taş Bina Çevresi, Yoğurt Pazarı ve Ulu Cami Meydanı’nı yeniliyor.

Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri’nde ilk kazma vuruldu!

Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri’nde ilk kazma vuruldu. Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri projesinin 2017 yılında hizmete açması hedefleniyor.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri Temmuz'da açılacak!

Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınmasına günler kaldı. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Pazaryeri'ndeki çalışmaların 10 güne kadar tamamlanacağını belirtti.

İzmit'te park yolları yenileniyor!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki parkları yeniliyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor, çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor.

Bandırma Kapalı Pazaryeri'nde peyzaj çalışmaları başlayacak!

Bandırma Kapalı Pazaryeri Projesi'nin aynı zamanda bir yaşam merkezine dönüşmesini isteniyor. Önümüzdeki günlerde de pazarcı esnafı temsilcileriyle bir araya gelinerek yerleşimle ilgili görüşmeler yapılacak.

Edirne Keşan Pazaryeri Projesi'ne esnaflar tepkili!

Pazaryeri Projesi’nde dükkanı olan esnaflar adına açıklama yapan Cengiz Sarıçan, yaptığı yazılı açıklamada; belediyenin pazaryeri projesi ve çalışmaları hakkında eleştirilerde bulundu.

izmirde pazaryeri yenileniyor Haberi

izmirde pazaryeri yenileniyor


BAYRAKLI Belediyesi, vatandaşların sıklıkla evinin alışverişini yaptığı kapalı pazaryerlerinde yenileme çalışması başlattı.


Bayraklı Belediyesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı Yeni Girne, Yamanlar ve Nafiz Gürman Mahallesi pazar yerlerinin zemin ve çatı bölümlerini elden geçirecek. Vatandaşların daha rahat alışveriş, pazarcıların da rahat satış yapabilmesi için mevcut şartlar da modernize edilecek.


Göreve geldiği günden bu yana pazar yerleri konusunda olağanüstü çaba sarf ettiklerini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bu çağda sokak arası pazar yerlerinin olmasını bir kente yakıştıramıyorum. Bayraklı’da ilk günden bu yana mevcutları revize edip vatandaşlarımızı birçok yeni modern kapalı pazar yerlerine kavuşturduk" dedi.


BİRÇOK PAZAR MODERNİZE EDİLDİ


Bayraklı Belediyesi, bugüne kadar Alpaslan, Gümüşpala ve Nafiz Gürman Mahalleri’ndeki kapalı pazar yeri projelerini tamamlayarak hizmete soktu. Çamkıran, Alpaslan ve 75. yıl pazar yerleri ise...