03 / 06 / 2024

Bayraklıda pazar yeri yenileniyor

Bayraklıda pazar yeri yenileniyor

BAYRAKLI Belediyesi, vatandaşların sıklıkla evinin alışverişini yaptığı kapalı pazaryerlerinde yenileme çalışması başlattı.Vatandaşların daha rahat alışveriş, pazarcıların da rahat satış yapabilmesi için mevcut şartlar da modernize edilecek.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da katlı pazar yeri inşaatı sürüyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Yavuz Mahallesinde inşa edeceği Pazartesi Pazarı için hazırlanan katlı pazar yeri projesinin inşaatı sürüyor.

Çankırı Ilgaz'a kapalı pazar yeri ve otogar projesi!

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Çankırı Ilgaz'da inşa edilecek pazar yeri ve otogar projesini tanıttı. Çayır, projelerin önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceğini belirtti.

Ankara Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temeli yarın atılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temel atma töreni yarın ünlü sanatçı Selda Bağcan ile atılacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Esenler'e modern pazar yeri!

Esenler'de yapımı tamamlanan Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'ndeki modern pazar yeri, Esenlerlilerin hizmetine açıldı.

Esenler'e modern pazar yeri kazandırıldı!

Esenler Belediyesi, yaptığı yatırımlarla ilçeye modern semt pazarları kazandırmaya devam ediyor. İlçede yapımı tamamlanan Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'ndeki modern pazar yeri, Esenlerlilerin hizmetine açıldı.

Silivri Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri Şubat'ta tamam!

Silivri Belediyesi Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmalarının, hava şartlarına bağlı olarak Şubat ayının ilk haftasına kadar tamamlanması planlanıyor.

Modda Bayraklı'da peşinde indirim!

Toplam 97 adet konuttan meydana gelen Modda Bayraklı projesinde 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunuluyor. Modda Bayraklı'da peşinde indirim sağlanıyor.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Kocasinan Fatih Mahallesi'ndeki pazar yeri yenilendi!

Kocasinan Belediyesi Fatih Mahallesi’nde 2 bin metrekare kapalı alana sahip pazar yerini yeniledi. Her türlü iklim şartlarına dayanıklı yeni nesil çatı uygulamasıyla yenilenen pazar yeri, yeni haliyle daha estetik ve daha dayanıklı hale dönüştü.

Kocasinan Erciyesevler'e yeni pazar yeri!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yeri projesini yerinde inceledi.

Bayraklıda pazar yeri yenileniyor Haberi

Bayraklıda pazar yeri yenileniyor


BAYRAKLI Belediyesi, vatandaşların sıklıkla evinin alışverişini yaptığı kapalı pazaryerlerinde yenileme çalışması başlattı.


Bayraklı Belediyesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı Yeni Girne, Yamanlar ve Nafiz Gürman Mahallesi pazar yerlerinin zemin ve çatı bölümlerini elden geçirecek. Vatandaşların daha rahat alışveriş, pazarcıların da rahat satış yapabilmesi için mevcut şartlar da modernize edilecek.


Göreve geldiği günden bu yana pazar yerleri konusunda olağanüstü çaba sarf ettiklerini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bu çağda sokak arası pazar yerlerinin olmasını bir kente yakıştıramıyorum. Bayraklı’da ilk günden bu yana mevcutları revize edip vatandaşlarımızı birçok yeni modern kapalı pazar yerlerine kavuşturduk" dedi.


BİRÇOK PAZAR MODERNİZE EDİLDİ


Bayraklı Belediyesi, bugüne kadar Alpaslan, Gümüşpala ve Nafiz Gürman Mahalleri’ndeki kapalı pazar yeri projelerini tamamlayarak hizmete soktu. Çamkıran, Alpaslan ve 75. yıl pazar yerleri ise...