27 / 04 / 2024

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!



Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, uzmanlık, tecrübe ve birikimleriyle, sektörü geleceğe taşımayı ve değişen trendlerle değişime hazır bir Türkiye'ye katkı sağlamayı hedeflediklerinin altını çizdi. 

GYODER, Konut Projeleri İçin Pazar Yeri projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Mehmet Kalyoncu, açıklamasında, toplumsal sorumluluklarının farkında olduklarına dikkat çekerek, "Dünya Bankası’nın raporuna göre 2050’ye kadar 1 milyar yeni konut yapılacak. Kentleşme süreci hiç olmadığı kadar hızlı, 2011’de yüzde 50 olan kentleşme oranının 2050’de yüzde 70 olacağı öngörülüyor. Bu ihtiyaca karşılık vermek zorundayız ancak bunu nasıl yapacağımız çok önemli" açıklamasında bulundu ve bunun 2050 yılında kentleşme oranının yüzde 70 olmasının, biyoçeşitliliği olan milyonlarca kilometrekarelik alanın kentsel alana dönüşmesi anlamını taşıdığını belirtti. 

İşte ayrıntılar...


Geri Dön