17 / 05 / 2024

Ören Çatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ören Çatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ören Çatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naim Ören tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Sultanbeyli, Fatih Mahallesi, Adil Caddesi'nde kuruldu.

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Borsada ‘Merkez’ coşkusu! İşte en çok işlem gören hisseler ve en çok kazandıranlar!

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, Merkez Bankası’nın faiz artışıyla yüzde 4,65 oranında yükseliş kaydetti. Endeks günü 5 bin 428 puandan tamamlarken, altın ve döviz fiyatlarındaki hareketlilik de devam etti.

İran ve Rusya, doları ticari işlemlerde rafa kaldırmayı planlıyor

Rusya ve Ukrayna arasında süren savaş ve AB blokunun Rusya'ya karşı hayata geçirdiği ekonomik yaptırımlar bölgede dengeleri değiştirecek adım ve anlaşmalara neden oluyor. Bu kapsamda İran ve Rusya'nın ticari işlemlerde dolar yerine yerel para birimlerini kullanmaya hazırlandığı öğrenildi.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Güngören 1. ve 2. Etap 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Güngören ilçesi, 1.ve 2. Etaplar RNİP'na , Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de   300bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Nuri Koçak tarafından kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Palandöken 50 konut ve 49 dükkan ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinin Palandöken ilçesinde 50 yeni konut ve 49 yeni dükkan inşa edecek.

Ören Çatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ören Çatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ören Çatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naim Ören tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Ören Çatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.     Çatı işleri; çatı iskeleti kurulumunu içeren inşaat işleri, çatı yapımı, çatı oluğuve oluk ağzı montaj işleri ile metal ve diğer malzemeden çatı kaplama işleri.(dülgerlik işleri dahil) 2.     Su yalıtım işleri ; düz çatı ve teraslardaki su yalıtım işleri, inşaat ve diğer yer altı yapıların dış cephesindeki su yalıtım işleri, nem yalıtımı vb. 3.     Metalden çatı olukları, çatı kaplamaları vb. imalatı.                                                ...