18 / 07 / 2024

Organizasyon Komitesi

Organizasyon Komitesi

Perakende Yasası konusundaki görüşlerini belirten Türkiye Perakendeciler Federayonu (TPF) Başkanı Selamet Aygün, yasanın adil olması gerektiğini savundu...

İhlas Ev Aletleri İF Tasarım Ödülü aldı!

İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen Aura Cleanmax ve Aura Roboclean temizlik ve sağlık robotları, iF Tasarım Ödülü aldı. Ödülü, iF Tasarım Organizasyon Komitesi Başkanı Mashid Karimi’den alan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Ömer Kamber, şöyle konuştu:

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi 3 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile, İlyas Tuzinoğlu Müdürlüğü 'nde, Bayrampaşa'da kuruldu.

Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, Beşiktaş 'ta, 2 Şubat 2015 'te, Naime Güney ve Filiz Gülmez ortaklığında kuruldu.

Bora Otelcilik Eğlence ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Otelcilik Eğlence ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Melih Bora Müdürlüğü 'nde, 2 Şubat 2015 'te, Kurtuluş 'ta, 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Miraysu Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraysu Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saffet Gülbaylı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Gök, Erkan Atamer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu.

Nil Tourism Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Tourism Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, H. Dheyaa Yousif Alsamarai, Nasım Ansarı Tarı tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Emre Çalışır Şube Müdürlüğü'nde 25 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

One More Turizm Organizasyon Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One More Turizm Organizasyon Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, S. A. Ahmad Attallah tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Şişli'de kuruldu.

Yükselen Tur Organizasyon Turizm İnşaat Müzik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Tur Organizasyon Turizm İnşaat Müzik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Yüksektepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

BA Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BA Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Aydan Ayçiçek tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta Kağıthane'de kuruldu.

Alhambra Seyahat Organizasyon Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhambra Seyahat Organizasyon Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Alfreds Saltis tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Ümit Organizasyon Mimarlık İnşaat ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Organizasyon Mimarlık İnşaat ve Eğitim Limited Şirketi, Aydın Panayır, Çiğdem Akçay, Neşe Erden tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Ümit İş Merkezi'nde kuruldu.

Organizasyon Komitesi Haberi

Organizasyon Komitesi
Perakende Yasası konusundaki görüşlerini belirten Türkiye Perakendeciler Federayonu (TPF) Başkanı Selamet Aygün, yasanın adil olması gerektiğini savundu. Perakendecilik üst kurulunun oluşturulmasının gerekli olduğunu belirten Selamet Aygün, bu kurumun birçok problemi çözeceğini düşündüklerini söyledi. Avrupa nüfusunun tüketim yetersizliği nedeniyle genç Türkiye pazarına gözünü dikmiş durumda olduğunu söyleyen Organizasyon Komitesi Başkanı Ali Bayramoğlu, Samsun'daki 4 markanın Sammar adı altında birleşmesinin çok önemli olduğunu...