05 / 05 / 2024

Orge Elektrik Taahhüt projeleri

Orge Elektrik Taahhüt projeleri

Akıllı ev ve bina kapsamındaki projelerine ağırlık veren Orge Elektrik CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz, "Akıllı ev ve akıllı bina uygulamalarını şirketimizin geleceğinde ve büyümesinde önemli yer tutmasını öngörüyoruz." dedi.

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

Mts Altyapı İnşaat Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mts Altyapı İnşaat Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Civleş tarafından kuruldu.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Resul Gökgöz tarafından kuruldu.

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu.

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çiftci tarafından kuruldu.

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çiftci tarafından kuruldu.

Yerli Elektrik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yerli Elektrik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yolcu tarafından kuruldu.

Lemont Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemont Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Şimşek tarafından kuruldu.

Aym Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aym Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yıldırım tarafından kuruldu.

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Genç tarafından kuruldu.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Orge Elektrik Taahhüt projeleri Haberi

Orge Elektrik Taahhüt projeleri

Orge Elektrik Taahhüt, akıllı çözümleri işine adapte ediyor. Orge Elektrik CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz, "Akıllı ev ve akıllı bina uygulamalarını şirketimizin geleceğinde ve büyümesinde önemli yer tutmasını öngörüyoruz. Endüstri 4.0 temelinde inşa edilmesi planlanan sanayi tesislerinde de katkı sunabileceğimizi düşünüyoruz" diyor.

Akıllı ev ve bina kapsamındaki projelerine ağırlık veren Örge Elektrik Taahhüt, bu işlerin faaliyet alanlarında büyümesini ve gelecekte önemli yer tutmasını hedefliyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre  Orge Elektrik CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz, bu kapsamda tüm akıllı ev donanımını ve elektrik kablolamasını yaptıkları Ouasar'ı örnek göstererek gerçek anlamda A sınıfı bir akıllı ev özelliği taşıdığını söylüyor. Endüstri 4.0 temelinde inşa edilmesi planlanan sanayi tesislerinde de katkı sunabileceklerini düşünen buna ek...