04 / 05 / 2024

Orhan Çömlek

Orhan Çömlek

Martek, kasım ayında gerçekleştireceği Demo-Day (sunum günü) organizasyonu ile girişimci ve yatırımcıların bir araya gelmesi sonucu oluşacak web portalına mevcut yatırımcı ağlarını da ekleyerek, yeni girişimciler ve yatırımcılar için ürünlerinin sergilenm

Biyoport Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu! 

Biyoport Teknoloji Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çömlek tarafından kuruldu.

Çömlekçi 2. etapta 63.2 milyon TL’lik anlaşma sağlandı!

Çömlekçi II. etap kentsel dönüşüm alanında 435 hak sahibi ile anlaşma sağlanarak 697 hisse satın alınırken hak sahiplerine 63.2 milyon TL ödenmekte olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Alanının yüzde 30’unu aşkın kısmı satın alınmıştır." dedi

Çömlekçi 2. etap dönüşümünde mahkemeye gitmeyeceğiz!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sürdürülmekte olan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Dursun ali'ye rant tepkisi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli’nin rant peşinde olduğunu savundu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Çömlekçi kentsel dönüşüm açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında TOKİ’nin mahkeme kararıyla belirlenmiş olan fiyatlardan daha aşağı bir düzeyde rakam önerdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Trabzon Çömlekçi 2. etap kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm protokolü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalandı.

Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşümü için imzalar atıldı!

Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm protokolü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalandı.

TOKİ Trabzon Çömlekçi Konutları'nın 2. etabı başladı!

Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm protokolü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalandı.

Trabzon Çömlekçi'de 80 bina yıkıldı!

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkılan bina sayısı 80’e ulaştı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasıyla tüm binaların yıkımı tamamlanacak" dedi

2000 yılında Orhan Kemal Müzesi açılmış!

2000 yılında Türk edebiyatının ölümsüz kalemlerinden Orhan Kemal'in adı Cihangir'de kurulan müze ile yaşayacakmış. Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü tarafından satın alınarak müzeye dönüştürülen binada yazara ait eserlerde sergilenecekmiş.

Trabzon Çömlekçi'de 132 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor.132 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 132 binanın kamulaştırma işlemleri

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde yıkımlar devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor. Bugüne kadar 73 milyon TL kamulaştırma ücreti ödenen alanda kamulaştırılan binalardan 55’inin yıkımı tamamlandı.

Trabzon Çömlekçi'deki 132 bina kamulaştırıldı!

132 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 132 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı. Alanda geri kalan 2 binanın kamulaştırılması için de süreç devam ediyor.

Orhan Çömlek Haberi

Orhan Çömlek

TÜBİTAK Marmara Teknokent (Martek), kasım ayında gerçekleştireceği Demo-Day (sunum günü) organizasyonu ile girişimci ve yatırımcıların bir araya gelmesi sonucu oluşacak web portalına mevcut yatırımcı ağlarını da ekleyerek, yeni girişimciler ve yatırımcılar için ürünlerinin sergilenmesini sağlayacak. 


Organize edecekleri Demo-Day (sunum günü) ile sanayicileri, yatırımcıları ve melek yatırımcıları bir araya getireceklerini söyleyen TÜBİTAK Martek Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek, sanayi, ticaret ve esnaf odalarına bağlı olarak faaliyet gösteren kişileri organizasyona davet edeceklerini ifade etti. Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Yalova gibi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) etkin olduğu illerdeki 13 aktör ile organizasyonla ilgili görüşme yaptıklarını söyleyen Çömlek, “MARKA ’nın etkili olduğu illerdeki sanayi ve ticaret odaları, organize sanayi bölgeleri, üniversiteler ve teknoparklarda görevli yetkililer ile toplantı yaparak bu organizasyonu oluşturmaya karar verdik....