13 / 05 / 2024

orhan dedeoğlu

orhan dedeoğlu

Troyy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Dedeoğlu, Yunus Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi, İkbal Caddesi'nde kuruldu.

Desay Yapı Taahhüt Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Desay Yapı Taahhüt Mimarlık Limited Şirketi, 10 Ocak 2013 tarihinde, 198 bin TL sermaye ile, Fatih Türk, Orhan Dedeoğlu ve Yusuf Kıyak ortaklığıyla kuruldu...

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Daron Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Duenord İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Duenord İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çilingiroğlu tarafından kuruldu.

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Çakmakcı ve Yasin Dedeoğlu ortaklığında kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli  ile Orhan Mimaroğlu tarafından  kuruldu.

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kolaç, Habip Kolaç, Orhan Kolaç ve Şemsettin Kolaç ortaklığında kuruldu.

Doge Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doge Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeliile Emre Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Hoba İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hoba İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 770 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

orhan dedeoğlu Haberi

orhan dedeoğlu

Troyy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Dedeoğlu, Yunus Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Troyy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...