16 / 05 / 2024

orhan özdek emlak sektörü

orhan özdek emlak sektörü

Van emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Bozkurt ve Orhan Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Clksteel34 İnşaat Emlak Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clksteel34 İnşaat Emlak Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Yaşli tarafından kuruldu.

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Orhan Kaya tarafından kuruldu.

Ormed Çatı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormed Çatı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Medeni Aydın ve Orhan Bilben ortaklığında kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Artuç Otomotiv Emlak İnşaat Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artuç Otomotiv Emlak İnşaat Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Artuç ve Yusuf Artuç kuruldu.

Van’da konut satışları 2019’da arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019’un konut satış rakamlarını açıkladı. Van’da konut satışları 2019 yılında 2018 yılına göre arttı. Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek Van’daki konut satışlarının artmasıyla ilgili değerlemeler yaptı

Van’daki konut fiyatları mega kentlerle yarışıyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van’da kira fiyatlarının artmasının konut yetersizliğinden kaynaklığını söyleyerek, fiyatların fahiş oranda arttığını kaydetti.

Safran Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safran Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özger, Nedim Özger ve Orhan Özger ortaklığında kuruldu. 

Çakar Emlak İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakar Emlak İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orhan Çakar tarafından kuruldu. 

Nevşehir Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi gerçekleşti!

Nevşehir İl Defterdarlığı tarafından Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi verildi. Eğitim, Defterdar Orhan Taş'ın sunumuyla gerçekleşti.

orhan özdek emlak sektörü Haberi

orhan özdek emlak sektörü

Van emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi. Siyasi belirsizlik döneminde satışları düşen, projelerine ara veren inşaat sektöründe hareketliliğin başladığı bildirildi. Konu ile ilgili açıklamamalarda bulunan Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, yaşananlardan dolayı emlak sektörünün kentte iyice aşağılara çekildiğini belirtti. Hiç kimsenin bu konuda ne emlak alma ne de yatırım yapmaya yanaştığını anlatan Özdek, “7 Haziran seçimlerinin ardından siyasi belirsizliğe bağlı olarak artan kredi faizleri, doların rekora koşması sonrası inşaat maliyetlerinin artmasından dolayı sektör zor günler geçiriyordu. Ancak 1 Kasım seçimlerinden sonra sektörümüzde hareketlilik başladı. Ertelenen satışlar gerçekleşmeye başladı. Sokakta insanlarımız artık yatırım yapmak veya emlak alma...