05 / 05 / 2024

Orhan Uzuner inşaat

Orhan Uzuner inşaat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü Orhan Uzuner, Uzpa İnşaat'ın yüzde 39'una sahip. Peki, Orhan Uzuner kimdir? Orhan Uzuner bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Türkiye ve Rusya arasında inşaat alanındaki çalışmalar artırılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ile Rusya arasında inşaat alanındaki işbirliğinin arttırılırsa ülkeler arasındaki ticaret hedefinin 100 milyar dolarlık ulaşabileceğini dile getirdi.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

İnşaat yapım hızı azaldı, konut fiyatları arttı!

İnşaat ve Gayrimenkul Uzmanı İsmail Yazıcı ve Yapı Denetim firması yetkilisi Mimar Orhan Keleş, doların yükselmesinin inşaat sektörüne etkisini değerlendirdi. Yetkililer, inşaatların yapım hızının düşerken, konut fiyatlarının arttığını söyledi.

Ilıca'da kültür merkezi ve belediye binası inşaatında sona geliniyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Kültür Merkezi ve Belediye binası inşaatında sona geliniyor. 

İnşaat ve siyasette kalite ön planda!

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı olan Orhan Uğuroğlu, bugünkü yazısında inşaat ve siyasetin ortak noktalarını anlattı. İşte o haber...

Orhan Uzuner kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü Orhan Uzuner, Uzpa İnşaat'ın yüzde 39'una sahip. Peki, Orhan Uzuner kimdir? Orhan Uzuner bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

Terasbahçe Termal Mimarlık Tasarım Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terasbahçe Termal Mimarlık Tasarım Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Orhan Yeğin imzasıyla kuruldu.

Van'da emlak ve inşaat sektörü darbe aldı!

Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van'da 2011 yılında yaşanan depremlerin ardından emlak ve inşaat sektörünün darbe üstüne darbe yediğini söyledi.

Öz ve Uzuner İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz ve Uzuner İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Başakşehir, İstanbul OSB Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu inşaat çalışmaları sürüyor!

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, ilçede inşaatı devam eden İmam Hatip Ortaokulu hakkında, “İlçemizin eğitim kalitesini de üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Orhan Uzuner inşaat Haberi

Orhan Uzuner inşaat

Orhan Uzuner, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü, Uzpa İnşaat'ın ortaklarından biridir. Uzuner bugünlerde, olası darbe girişimine karşı kurduğu platform ile gündemde.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal ile kızı evli olan Orhan Uzuner'in Betra İnşaat'ta da hissesi bulunuyor. Betra'nın yüzde 0.25'i Uzpa İnşaat'a ait olup Uzpa İnşaat'ın da yüzde 39'u da Erdoğan'ın dünürü Uzuner ailesine ait.


Orhan Uzuner'in ortaklık ilişkisi 2014'te Ticaret Sicili Gazetesi'nde şu şekilde anlatılıyor: "Betra AŞ'nin yüzde 50'si Maba-T firmasına, yüzde 49.5'i Raymak İnşaat'a ait. Raymak İnşaat'ın ise yüzde 50'si Orhan Onur Dış Ticaret AŞ, yüzde 39'u Mehmet Seçil ve Ahmet Selçuk Uzuner kardeşlerin. Uzuner kardeşler aynı zamanda Uzpa Turizm Oto Pazarlama'nın yüzde 60'ına sahipler. Uzpa da dünür Orhan Uzuner'in de yüzde 10 payı var. Betra'nın yüzde 0.25'i ise Uzpa İnşaat'a ait....