30 / 04 / 2024

Orhan Yapı adresi

Orhan Yapı adresi

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ertakuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Der Saadet Caddesi'nde kuruldu.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Arkan Grup Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi açıldı!

Arkan Grup Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyyip Arkan ve Orhan Akkan ortaklığında kuruldu.

Orduy Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orduy Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan   Duygu tarafından kuruldu. 

Trabzon'a 53 bin 500 metre imar yolu yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 5 yılda 53 bin 600 metre imar yolu yapıldığını açıkladı.

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

İnşaat yapım hızı azaldı, konut fiyatları arttı!

İnşaat ve Gayrimenkul Uzmanı İsmail Yazıcı ve Yapı Denetim firması yetkilisi Mimar Orhan Keleş, doların yükselmesinin inşaat sektörüne etkisini değerlendirdi. Yetkililer, inşaatların yapım hızının düşerken, konut fiyatlarının arttığını söyledi.

Rama Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rama Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafet Orhan ve Mahmut Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çetin tarafından kuruldu. 

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Puzzle Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puzzle Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çelik tarafından kuruldu.

Nurum Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurum Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nedim İgın ve Orhan Kapıcı ortaklığında Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Suit Mimarlık Hafriyat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Elektrik Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ kuruldu!

Suit Mimarlık Hafriyat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Elektrik Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ 10 bin TL sermaye ile bugün Orhan Yulafcıoğlu tarafından kuruldu. 

Orhan Yapı adresi Haberi

Orhan Yapı adresi

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ertakuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Der Saadet Caddesi'nde kuruldu.


Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...