09 / 05 / 2024

Orhaneli çatı göçük

Orhaneli çatı göçük

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı çöken çatının altında kalan 200 küçükbaş hayvandan 15’i telef oldu...

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi açıldı!

Temeli 12 Mart'ta atılan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi ibadete açıldı. Caminin inşaatı 8 ayda tamamlandı...

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Camisi'nin temeli atıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Camisi'nin temel atma töreninde, 'Böylesine güzel cami Sabiha Gökçen Havalimanı için gerekliydi' diye konuştu. 

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Ankara Nevin Gökçek Kursu'nun yeni binasının temeli atıldı!

Ankara Nevin Gökçek Hafızlık Kursu'nun yeni binası için temel atma töreni yapıldı. Program hoca Mustafa Acar tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.

Balıkesir'de hastane inşaatında göçük!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı bugün saat 14.30 sıralarında çöktü, 6 işçi göçük altında kaldı.

Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Alaçatı Mimarin Köyce satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası taşıyor. Alaçatı Mimarin Köyce satılık konut tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 villa seçenekleriyle tasarlandı.

Mimarin Köyce Alaçatı görselleri!

Mimarin Köyce Alaçatı'da villa fiyatları 775 bin TL'den başlıyor. Proje Çeşme merkeze 9 kilometre, Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. İşte Mimarin Köyce Alaçatı görselleri...

Ofis Gökçadır' da teslimler Mart 2016' da!

Ofis Gökçadır projesinde toplam 38 adet ofis bulunuyor. Projede bahçeli ofis seçeneklerinin yanında çatı katlı dubleks ofisler, tek katlı standart ofisler bulunuyor. Ofis Gökçadır' da teslimler Mart 2016' da yapılması planlanıyor.

Melih Gökçek: 2014’te dopdolu projelere imza attık!

Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin bir yılı daha başarılı çalışmalarla geride bıraktığını belirterek, “Birlikte geçirdiğimiz 20 yılda olduğu gibi 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı” dedi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Orhaneli çatı göçük Haberi

Orhaneli çatı göçük

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı çöken çatının altında kalan 200 küçükbaş hayvandan 15’i telef oldu. Edinilen bilgiye göre, Büyükorhan İlçesi Karaağız Mahallesi’nde, 200 adet küçükbaş hayvanının bulunduğu ağılın sac kaplama olan çatısı kar yağışına dayanamayarak çöktü. Ş.K isimli vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine jandarmadan 7, Bursa Arama Kurtarma (AFAD) ekibinden 5 ve Büyükorhan İlçe Tarım Müdürlüğünden 1 veteriner olmak üzere 13 kişilik ekip Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığının yol açmak maksadıyla görevlendirdiği 1 iş makinesi ile beraber olay yerine gitti. Yapılan kurtarma çalışmaları sonucunda 200 adet küçükbaş hayvandan 185 tanesi sağ kurtarılırken, 15’i ise telef oldu. Olayın ardından Ş.K., maddi hasarının 15 bin lira olduğunu ifade etti. Jandarma, olayla alakalı tahkikat...