04 / 05 / 2024

orhaneli santrali

orhaneli santrali

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santrali’nin özelleştirilmesi için ilana çıktı. Soma B Termik Santrali’nin özelleştirilmesine ilişkin ilanı, Resmi gazete'de yayımlandı.

Bursa Orhaneli'nde 218 lojmanın 68'i hasarlı!

EÜAŞ 2018 Sayıştay Denetim Raporu'nda Orhaneli’nde bulunan 218 lojmanın 68’inin hasarlı olduğu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinden sonra 218 lojmanın 14’ünün kullanılamaz halde olduğu açıklandı...

ÖYK, Orhaneli Tunçbilek ve Soma termik santralleri ihalesini onayladı!

ÖYK, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri’nin de içinde bulunduğu özelleştirme paketi ile Soma –B termik santrali ve taşınmazlarının yer aldığı ihaleyi onayladı.

Orhaneli Tunçbilek ve Soma termik santralleri devredildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Orhaneli ve Tunçbilek termik santralleri ihalesini 521 milyon dolarla bedelle kazanan Çelikler İnşaat'a, Soma Termik Santrali'nin de 685.5 milyon dolar teklifle kazanan Konya Şeker'e devrini onayladı.

Orhaneli,Tunçbilek ve Soma B Termik Santrali ihalelerinin süresi uzatıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, ön yeterlilik ve son teklif verme tarihleri, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri için 8 Aralık saat 17.00, Soma B Termik Santrali için ise 19 Aralık saat 17.00 olarak belirlendi.

Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri için ek süre!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santrali ihalelerinin son teklif verme sürelerinin uzatıldığını duyurdu. İşte yeni teklif verme tarihleri...

Soma B Termik Santrali ihalelerinin süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santrali ihalelerinin son teklif verme sürelerini uzattı. Termik Santralleri için en geç 24 Kasım olarak açıklandı.

Soma, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santrali özelleştirme süresi uzatıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santralinin özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Soma B Termik Santrali özelleştirilecek!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ( ÖİB ) konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete' de yayımlandı. Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santrali özelleştirilecek...

Orhaneli termik santrali özelleştirilecek!

ÖYK, Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Orhaneli Termik Santralinin özelleştirme programına alınmasına karar verdi. ÖYK'nin bazı özelleştirmeler, çevre düzeni değişiklikleri ile nazım ve uygulama imar planlarına ilişkin kararlar yayınlandı.

ÖİB, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santrallerini 2016'nın sonuna kadar özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Tunçbilek Termik Santrali, Orhaneli Termik Santrali ve Bursa Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan maden sahası için özelleştirme kararı aldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Erzin Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nin 2 numaralı Gaz Türbin ünitesi açıldı!

Akaenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılan açıklamada iştiraki Egemer Elektrik Üretim A.Ş.'nin Erzin Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nde kurduğu 2 numaralı Gaz Türbin ünitesinin ticari üretime başladığı bildirildi...

Çatalağzı Termik Santrali'nin özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi Demir Madencilik verdi!

Çatalağzı Termik Santrali'nin özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi, 351 miyon dolar ile Demir Madencilik Petrol Ürünleri Enerji İnşaat Liman Gemi-Yat Yapım Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Zeki Toçoğlu: İlk kez bir belediye hidroelektrik santrali inşa etti!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun ki Türkiye’de yerel yönetimler tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. İlk kez bir belediye Hidroelektrik Santrali inşa etti. Artık Sakarya Nehri boşa akmayacak.

orhaneli santrali Haberi

orhaneli santrali

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santrali’nin özelleştirilmesine ilişkin ilanı, Resmi gazete'de yayımlandı.


Buna göre, Elektrik Üretim AŞ'ye ait Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri, Soma Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'ye (SEAŞ) ait Bursa Linyitleri İşletmesi (BLİ) tarafından kullanılan taşınırlar, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile BLİ tarafından kullanılan taşınmazlar "varlık satışı", 79528 ve 73021 numaralı maden ruhsatları ve bu ruhsatların kapsadığı maden sahaları da "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ile bir bütün halinde özelleştirilecek. SEAŞ'a ait Soma B Termik Santrali ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar da "varlık satışı" yöntemi ile (Soma B Termik Santrali) satışa sunulacak.


İhaleler, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale komisyonunca gerekli görüldüğü...