03 / 05 / 2024

Orhangazi Dürdane Mahallesi

Orhangazi Dürdane Mahallesi

Osmangazi Dürdane Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen lüks villa ile bir evin temeli, Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

Belediye 8 kat imarlı arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik ilçesi Düvecik Mahallesi'nde yer alan 8 kat imarlı arsayı satışa çıkardı. 

O ilde KDV ve tapu harcından muaf imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Milas Dörttepe Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İzmir'de satılık arazi fırsatı! İhalesi 31 Ocak'ta!

İzmir İli Kınık Belediye Başkanlığı, İzmir Kınık Dündarlı Mahallesi'nde yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 3 adet arsa satılıyor! 283 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Malatya ili Kale Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Kale ilçesi, Düztarla Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye 6 taksitle konut imarlı 3 arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Dökmetaş Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. 

O ilde 283 bin TL'den başlayan fiyatlarla 11 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Kale ilçesi, Düztarla Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Orhangazi Dıstrıct Investment Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

 Orhangazi Dıstrıct Investment Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Dürdane Yeşim Bal tarafından kuruldu.

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2’nci etapta hayata geçirilecek olan 486 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

Aydın Germencik'te 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Germencik İcra Dairesi, Aydın ili, Germencik ilçesi, Hıdırbeyli Mahallesi'nde bulunan fabrikayı ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Kepez Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mülkiyet ve imarla ilgili sorunlarının çözülmesiyle şehirleşme süreci tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin, gecekondu yıllarında yapılan Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor.

İznik'te 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ilköğretim okulu ve kreş!

T.C. İznik İcra Dairesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Dırazali Mahallesi, Bayırdibi mevkii, 90 parselde yer alan ilköğretim okulu ve kreşi 11 milyon 404 bin 660 TL'ye satıyor...

Orhangazi Dürdane Mahallesi Haberi

Orhangazi Dürdane Mahallesi

BURSA’nın merkez Osmangazi Belediyesi ekipleri Dürdane Mahallesi’nde kaçak inşa edilen 3 katlı bir villayı yıktı.


Osmangazi Dürdane Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen lüks villa ile bir evin temeli, Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.


Çevik Kuvvet ekiplerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında iş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, lüks bina ve ev temeli kısa süre içerisinde yerle bir edildi.


Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini vurguladı.



Hürriyet 




Haber A Gazete'de şu şekilde yer aldı...



Bursa'nın en önemli sorunlarından biri olan kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Dürdane Mahallesinde üç katlı lüks bir villa ile bir evin temelini yıktı. Çevik Kuvvet ekiplerinin aldığı geniş güvenlik tedbirleri altında iş makinesi...