01 / 06 / 2024

orhangazi İnşaat Meslek Komitesi

orhangazi İnşaat Meslek Komitesi

İnşaat Meslek Komitesi, Orhangazi TSO'da bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrasında Orhangazi'de "Müteahhitler Derneği" kurulmasına karar verildi.

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Orhangazi 4. Etap'ın inşaatı başladı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek 292 konut için TOKİ 4.Etap İnşaatına başladı.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Müteahhitler yönünü yurtdışına çevirdi!

MTSO 14 No'lu İkamet Amaçlı İnşaat Meslek Komitesi Başkanı Özcan Can, konut satışlarının Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin'de de ciddi ölçüde düştüğünü belirtti. 

İnşaat sektöründe yerli ürün fırsatçılığı!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 40 No’lu Genel İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Nurettin Akbay, sektör temsilcilerinin yerli ürünlerdeki fiyat artışını düşürmediğini, durumu fırsata çevirdiklerini anlattı.

Haluk Hasanoğlu, İTO Konut İnşaatı Meclis Üyesi oldu!

Haluk Hasanoğlu, İstanbul Ticaret Odası 45 Numaralı Konut İnşaatı Meslek Grubu Meclis Üyesi oldu. 

Haluk Hasanoğlu, İTO Konut İnşaatı Meclis Üyesi adayı oldu!

Haluk Hasanoğlu, İstanbul Ticaret Odası 45 Numaralı Konut İnşaatı Meslek Grubu Meclis Üyesi adayı oldu.

İnşaat sektörüne meslek standartı getirilmeli!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 14 No’lu İnşaat ve Emlak Komitesi Başkanı Hasan Engin,İnşaat sektörüne meslek standartı getirilmeli şeklinde açıklamalar yaptı.

Mühendisler, inşaat meslek lisesi istedi!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk İnşaat sektörü olarak ara eleman sıkıntısı çektiklerini bu sıkıntının çözümü için Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın başlattığı yeni nesil okul projelerinden birinin İnşaat Meslek Lisesi olmasını beklediklerini ifade etti.

Bursa Orhangazi'de imar alanı kalmadı!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın İnşaat Meslek Komitesi hafta sonu Orhangazi TSO hizmet binasında bir araya geldiler.

Bursa Orhangazi'deki müteahhitler dernekleşiyor!

İnşaat Meslek Komitesi, Orhangazi TSO'da bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrasında Orhangazi'de "Müteahhitler Derneği" kurulmasına karar verildi.

Mithat Yenigün: TMB, inşaat sektörünün ufkunun açılmasına katkı sağladı!

İnşaat sektörünün en köklü meslek kuruluşu ve kar amacı gütmeyen sivil toplum örgütü Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 64. Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu Ankara’da gerçekleşti.

orhangazi İnşaat Meslek Komitesi Haberi

orhangazi İnşaat Meslek Komitesi

İnşaat Meslek Komitesi, Orhangazi TSO'da bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrasında Orhangazi'de "Müteahhitler Derneği" kurulmasına karar verildi. 


Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Meclis Başkanı Erol Hatırlı, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Murat Öztürk, Yönetim Kurulu üyesi İslam Kurtiş, Orhan Kocabey ve Orhangazi TSO Danışmanı Rüştü Bozkurt, Nizamettin Alkan, Zeynel Salmaşur, İbrahim Ölmez, İzzet Sekban, Yusuf Kaçır, İbrahim Ünal, Murat Gül tekin, Ednan Bayram, Şaban Bayram, Erdal Koçyiğit ve Orhangazi Belediyesi İmar İşleri Müdürü Erkan İnce toplantıya katılım sağladı. 


Orhangazi TSO İnşaat Komitesi, öncesinde yapmış olduğu toplantılardaki ana gündem konularını belirleyerek, bu konular hakkında görüşmek üzere ilgili kurum ve kişilerle bir araya geldi. İnşaat müteahhitlerinin sorunlarını daha sistemli izleyebilmek ve kamuoyunda etkinliği artırmak ve imar planlarının hazırlanmasında ve plan revizyonlarının yapılması...