08 / 05 / 2024

Orhangazi satlılık bina

Orhangazi satlılık bina

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Orhangazi'nin Yenisölöz, Gedelek, Gemiç, Gürle ve Hürriyet mahallesilerinde bulunan 14 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz Konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 10 milyon 593 bin 911 TL olarak belirlendi.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Büyük deprem beklenen İstanbul’da da bina dayanıklılık testleri unutuldu!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından artış gösteren bina dayanıklılık testlerine olan talep, büyük depremin beklendiği İstanbul'da da azaldu. Peki deprem unutuldu mu? Vatandaşlar ne diyor? 

İstanbullular depremi unuttu: Bina dayanıklılık testi başvuruları günde 300'den 5'e düştü!

İTÜ Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Sorumlusu İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Hasan Yıldırım, bina dayanıklılık testi talepleri ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

İstanbullular bina dayanıklılık testine hücum etti! 

Hafızalardan kolay kolay silinmeyecek Kahramanmaraş depremi, akıllara ve gündeme bir defa daha beklenen büyük İstanbul depremini getirdi. İstanbullular bina dayanıklılık testine hücum etti! 

Bina dayanıklılık testinde talep patlaması! Bina başına fiyat 20 bin TL'den başlıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bina dayanıklılık testine talepte yüzde 100'ü aşan yükseliş yaşanırken, ayrıntılı rapor bir ayda çıkıyor ve bina başına maliyet 20 bin TL'den başlıyor. İşte ayrıntılar...

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Bağcılar'da bina dayanıklılık testi için başvurular arttı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bağcılar'da olası İstanbul depremi nedeniyle binalar için dayanıklılık testi başvurularında artış yaşandı.

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

İzmir'de acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık bina sayımız 342!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İzmir genelinde 75 bin 934 binada 411 bin bağımsız bölümün incelemesinin yapıldığını belirten Kurum, "İzmir'de acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık bina sayımız 342" dedi.

442 Sayılı Köy Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

18/3/1924 Tarihli ve 442 Sayılı Köy Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile köyde ikamet eden ve köy nüfusuna kayıtlı evi bulunmayan ihtiyaç sahiplerine satılan taşınmazlar üzerinde bina yapılmaması amaçlanıyor.

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne yeni bina!

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi amacıyla yeni bir bina inşa edilecek.

Orhangazi satlılık bina Haberi

Orhangazi satlılık bina

Yenisölöz, Gedelek, Gemiç, Gürle ve Hürriyet Mahallesi'nde bulunan 14 Gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz Konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 10 milyon 593 bin 911,4 TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Orhangazi Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda listesi bulunan 14 adet gayr-i menkul 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü İhale suretiyle satılacaktır.

2 - Bu husustaki ihale 06/04/2016 tarihinde saat 15.00’de encümen toplantı odasında yapılacaktır.

3 - Satışı yapılacak gayr-i menkuller;



Gayrimenkullerin toplam bedeli: 10 milyon 593 bin 911,4 TL.


4 - Gayr-i menkulün tahmini bedel üzerinden yukarıda belirtilen %3’lük geçici teminatı ve garanti teminatı ihaleden evvel ödenecektir.

5 - Katma Değer Vergisi Kanununun 17. maddesine istinaden KDV’den muaftır.

6 - İhale şartnamesi mesai saatleri içinde Belediye Hesap İşleri Müdürlüğünde...