05 / 05 / 2024

orhangazi yeni toki projesi

orhangazi yeni toki projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 3 ayrı etapta 1.580 konutun inşa edildiği Orhangazi'de 3 yeni etapta yeni konutlar yapılması için çalışma başlatıldı.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesi bugün ihaleye çıkacak. Projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi

TOKİ 7. Etap kura takvimini güncelledi. İller art arda belli oldu. İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ kura takvimi belli oldu! TOKİ il il çekilişleri peş peşe yapacak! 7-11 Aralık 2022 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ sosyal konut kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken iller ve tarihler güncellendi. Peki 7-11 Aralık 2022 tarihleri arasında hangi illerde kura çekilişi gerçekleşecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 6-11 Aralık 2022 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ üçüncü etap sosyal konut kura çekilişi devam ederken iller ve tarihler güncellendi. Peki 6-11 Aralık 2022 tarihleri arasında hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Bursa Orhangazi'ye TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhangazi 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhangazi projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. 292 konutluk projenin ihalesine 24 firma katıldı.

Antalya Gazipaşa'ya yeni TOKİ projesi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’in girişimleri sonucu Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bakılar ve Koru mahallelerinde bulunan, Malmüdürlüğü’ne ait toplamda 144 dönüm araziye konut inşa etmete karar vermişti. 

Bursa Orhangazi'ye yeni adliye binası!

Adalet Bakanlığı tarafından Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yeni adliye binası yapılacak. Adliye binasının inşaatının çok kısa sürede başlaması planlanıyor.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

orhangazi yeni toki projesi Haberi

orhangazi yeni toki projesi

Belediye başkanı Neşet Çağlayan, TOKİ İstanbul İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi başkanı Uğur İnan’ı TOKİ’nin İstanbul’daki merkezinde ziyaret etti. Başkan Çağlayan TOKİ’de Orhangazi Merkez, Çakırlı ve Sölöz’de planlanan TOKİ Konut Projeleri ile ilgili daire başkanı Uğur İnan ile yaptığı görüşmede hazırlanan dosyaları teslim etti. Ön çalışma yapıldıktan sonra konut projeleri için yeniden bir araya gelecek. TOKİ projelere onay verince uygulama başlayacak.


ÇAĞLAYAN; ÇALIŞMA BAŞLATTIK

Başkan Yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte TOKİ’nin İstanbul Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 3 farklı TOKİ projesi için girişimlere başladıklarını belirterek, Orhangazi Merkez, Çakırlı Mahallesi ve Yeniköy Mahalleleri için 3 yeni proje planlıyoruz. Bu projeler ile ilgili dosyalarımızı hazırlayıp TOKİ’ye sunduk. TOKİ’nin projeler ile ilgili dosyaları incelemesinin ardından süreç başlamış olacak. Başbakanlık Toplu Konut...