05 / 05 / 2024

Orhaniye Martı Marina

Orhaniye Martı Marina

Marmaris’in Kızkumu Plajı ile ünlü Orhaniye köyünde bulunan marinanın büyütülmesinin iptali ve otel inşaatını durdurulması için açılan iki davada yargının köylülerin ve çevrecilerin lehine karar verdiği bildirildi

Martı Marina ve Martı Myra'nın kira oranları belli oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Martı Marina tesisi ve Martı Myra'nın kira oranlarının belirlendiğini açıkladı. İşte detaylar...

Martı GYO'nun Marmaris Orhaniye Marinası 49 yıllığına tahsis edildi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Orhaniye Marina Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı GYO Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporunu yayınladı...

Marina 24 Mart 2020'de teslim!

İstanbul Büyükçekmece'ya bağlı Mimaroba Mahallesi'nde yüksele Marina 24 projesinde dairelerin 2020 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporunu yayınladı. 

Marina Ankara ödeme seçenekleri Mart 2018!

Marina Ankara Konutları'nda fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede 3 bin 460 TL taksitle ve 84 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor..

Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı.

Marina 24 nerede?

24 Gayrimenkul tarafından inşa edilen Marina 24 projesi Mart 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje 286 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Peki Marina 24 nerede?

Mimaroba Marina 24 projesi 2019'un sonunda teslim!

Mimaroba Marina 24 projesi 2020 yılının Mart ayında teslim ediliyor. Marina 24 projesinde 286 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanı yer alıyor...

Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu revize edildi.

Orhaniye Martı Marina Haberi

Orhaniye Martı Marina

Marmaris Çevre ve Turizm Gönülleri Grubu Başkanı Filiz Ersan, bazı köylüler ve avukatları Mehmet Hasbioğlu basın toplantısı düzenleyerek, Orhaniye Martı Marina hakkında mahkemenin verdiği kararı kamuoyuna duyurdu.


Orhaniye halkının çevre duyarlılığını daha önce marina yetkililerine ilettiklerini, kendilerinden bazı sözler aldıklarını belirten Mehmet Hasbioğlu, ancak verilen sözler yerine getirilmediği için hukuk mücadelesi başlattıklarını ifade etti. Köylüleri temsilen idari yargıya başvurarak iki dava açtıklarını anlatan Hasbioğlu, “İlk dava, marinadaki otel inşaatının imar yasasına aykırı olarak yapıldığı iddiasıydı. Davayı adına açtığımız köylü vatandaşımız davadan feragat etti. Ancak idari yargı bu feragati hukuka uygun bulmadı ve o vatandaşın açmış olduğu davada inşaat ruhsatının iptaline karar verdi. Şu anda yapılmış olan otel  imar hukukuna göre kaçak” dedi.


Muğla İl Özel İdaresi’nin yaptığı planla marinaya genişleme hakkı...