28 / 04 / 2024

Martı Marina ve Martı Myra'nın kira oranları belli oldu!

Martı Marina ve Martı Myra'nın kira oranları belli oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Martı Marina tesisi ve Martı Myra'nın kira oranlarının belirlendiğini açıkladı. İşte detaylar...



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İlişkili Taraf İşlemleri hakkında açıklama yaptı.

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Antalya-Kemer Tekirova'daki Martı Myra Tesisi ve Muğla Marmaris Orhaniye Köyü'ndeki Martı Marina Tesislerini işletmekte olan Martı Otel İşletmeleri A.Ş.'ye, Covid-19 salgınının turizm sektöründe yarattığı olumsuz etkiler nedeniyle yapılan indirimle Martı Marina tesisi için yüzde 17 ve Martı Myra tesisi için yüzde 13,5 olarak uygulanan yıllık net hasılat kira oranının ne kadar olacağını açıkladı.

Martı Marina ve Martı Myra nın kira oranları belli oldu!

Martı GYO açıklamasında Martı Marina tesisi için yüzde 17 ve Martı Myra tesisi için yüzde 13,5 şeklinde uygulanan yıllık net hasılat kira oranının; koronavirüs salgınının aşılama ile kontrol altına alınması neticesinde, 1 Ocak 2023 tarihinden geçerli olmak üzere, Martı Marina Tesisi için 2023 yılı ve sonrası için yüzde 20 + KDV olarak ve Martı Myra Tesisi için 2023 yılı için yüzde 18 + KDV, 2024 yılı ve sonrası için yüzde 20 + KDV olarak uygulanması teklif edilerek mutabakatının alınmasına ve bu konuda taraflar arasında ek protokol imzalanmasına karar verildiğini duyurdu.


Geri Dön