06 / 05 / 2024

Orhaniyeli turizmci Kaptan Mustafa Şen

Orhaniyeli turizmci Kaptan Mustafa Şen

Marmaris'in Orhaniye Mahallesi'ndeki denizin üzerinde kırmızı kumlardan oluşan, görenlerin ve üzerinde yürüyenlerin hayran kaldığı Kızkumu'nun büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğu ortaya çıktı.

Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Kaptan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükkara tarafından kuruldu.

Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kavuk tarafından kuruldu.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Raci Kaptan Kolaylı kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raci Kaptan Kolaylı'nın biyografisi...

Kaptan Demir Çelik Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Kaptan Demir Çelik Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 260 milyon 230 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kozik tarafından açıldı.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaptan Proje Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Proje Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Kubilay Kaptan tarafından kuruldu.

Muzaffer Kaptan vefat etti!

Havadanemlak.com ve havadanemlakvideo.com'un uçuşlarını gerçekleştiren Muzaffer Atıcı kaptan Korona'dan dün akşam vefat etti.

Can Kaptan Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kaptan Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Kıygı tarafından kuruldu. 

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek verdi.

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı S. Al-Ahmadı  tarafından kuruldu. 

Orhaniyeli turizmci Kaptan Mustafa Şen Haberi

Orhaniyeli turizmci Kaptan Mustafa Şen

Köylülerin dekoratif olarak kullanılmak üzere Kızkumu'nu besleyen Kısık Deresi'nden kum çekip inşaatlara sattığı belirlenirken, bu nedenle Kızılkumu'nun zamanla yok olabileceği ileri sürüldü. Orhaniyeli turizmci Kaptan Mustafa Şen, Kızkumu'ndaki kumların insan baskısı yüzünden giderek yayıldığını, bir kaç sene içinde görünmeyecek bir hal alacağını öne sürdü. Kızkumu'nu besleyen Kısık Deresi'nin kumunun köylüler tarafından izinsiz olarak çekilerek inşaatlara satıldığını ileri süren turizmci Mustafa Şen, geçen yıl bu konuda kaymakamlığa yazılı bir dilekçeyle başvurduğunu da aktardı. 



Milliyet...