17 / 05 / 2024

orion group iflas

orion group iflas

Bünyesinde 22 bin çalışanı bulunan Orion Holding ve bağlı iki şirketi iflas erteleme istedikleri mahkemeden ‘iflas’ kararı alarak döndü. 200 milyon liralık borçla batan Orion’un sahiplerinin izini, mahkemenin atadığı kayyum da bulamadı.

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Dörtyama tarafından kuruldu.

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

TT Group üç şirketi için iflas erteleme istedi!

Türkiye genelinde 10’a yakın Hidroelektrik Santrali (HES) projesi bulunan TT Group'a üç şirketi mali sıkıntıya girdi. Üç şirket için iflas erteleme talep edildi.

Orion Holding iflas etti!

Bünyesinde 22 bin çalışanı bulunan Orion Holding ve bağlı iki şirketi iflas erteleme istedikleri mahkemeden ‘iflas’ kararı alarak döndü. 200 milyon liralık borçla batan Orion’un sahiplerinin izini, mahkemenin atadığı kayyum da bulamadı.

Noa Şirketler Group için mahkeme iflas erteleme verdi!

Sekiz oteli bulunan Noa Şirketler Group mali zorluğu aşamayınca çareyi mahkemede aradı. Mahkeme, yaptığı yargılama sonrası üç şirket için de iflas erteleme kararı verdi.

Mulson Yaşam Evleri'nin örnek dairesi satışları hızlandırdı!

Güzelbahçe'de yapımı süren Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı. West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirtti.

Mulson Yaşam Konutları'nın örnek daireleri satışları hızlandırdı!

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, kendi enerjisini üreten Mulson Yaşam Kon utları'nın yarısının satıldığını söyledi West Orion Group'un Güzelbahçe'de yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı.

Elektriğini kendi üreten proje: Mulson Yaşam Konutları!

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, kendi enerjisini üreten Mulson Yaşam Konutları'nın yarısının şimdiden satıldığını söyledi. Proje kendi elektriğini kendi üretiyor...

Mulson Yaşam'ın örnek dairesi satışları artırdı!

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar. proje için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirterek, evlerin ısıtma, soğutma, elektrik ve üretim fazlasıyla da aidat giderlerinin karşılanacağını söyledi.

Mulson Yaşam Konutları kendi enerjisini üretiyor!

EST Orion Group'un Güzelbahçe'de yapımını sürdürdüğü ve kendi enerjisini kendi üreten Türkiye'nin ilk 'Ekolojik Konut Projesi' olma özelliği taşıyan Mulson Yaşam Konutları, apartman katında müstakil yaşam konsepti sunuyor.

Mulson Evleri kendi enerjisini üretiyor!

İzmir’de, West Orion Group’un yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları, kurulacak güneş tarlası sayesinde kendi elektrik giderlerini karşılayacak. Güzelbahçe’de süren proje, apartman katında müstakil yaşam vaadediyor.

Mulson Yaşam Konutları Türkiye'nin ilk ekolojik konut projesi olacak!

WEST Orion Group'un yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları, kurulacak güneş tarlası sayesinde kendi elektrik giderlerini karşılayacak. Proje, Türkiye'nin ilk ekolojik konut projesi olma özelliğine sahip olacak...

orion group iflas Haberi

orion group iflas


Bünyesinde 22 bin çalışanı bulunan Orion Holding ve bağlı iki şirketi iflas erteleme istedikleri mahkemeden ‘iflas’ kararı alarak döndü. 200 milyon liralık borçla batan Orion’un sahiplerinin izini, mahkemenin atadığı kayyum da bulamadı. Orion Holding ile birlikte parası batanlar arasında ünlü para spekülatörü Mark Mobius da bulunuyor.


Türkiye’nin en büyük holdinglerinin de aralarında olduğu yüzlerce şirkete, catering, güvenlik, temizlik gibi bir dizi hizmeti veren Orion Holding ve bağlı iki şirketi için 2013 sonuna doğru iflas erteleme talebinde bulunuldu. Mahkemeye yapıla başvuruda, şirketin iflas erteleme kapsamına alınarak faaliyetlerini sürdürmesine imkân tanınması istendi.


‘ŞİRKET SAHİPLERİNİ BULAMADIK’

Mahkeme, tedbir kararı öncesi kayyum ataması yaptı; bilirkişi raporları istedi. Ancak gelen raporlar olumsuz yönde oldu. Raporlara göre söz konusu şirketlerin kurtarılmasının güç olduğuna vurgu yapıldı. Kayyum raporunda ise,...