25 / 07 / 2024

Orjin Maslak açık mı

Orjin Maslak açık mı

Orjin Maslak açıldı. Orjin Maslak; çevreye duyarlı üstün teknolojisi ve de ofis çalışanlarının her türlü konforu düşünülerek tasarlanan mimarisi ile, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.

Maslak 1453 kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Maslak 1453 kısmi kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Orjin Maslak'ta Skyroof Bioklimatik Pergola dönemi başladı!

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

İstinye Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Maslak semtinde yer alan İstinye Park haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstinye Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İstinye Park bayramda kaçta açılıyor?

Ağaoğlu Maslak 1453'te 533 ticari ünite satışa çıkıyor!

Ağaoğlu'nun Maslak 1453 projesinde, bu kez 533 ticari ünite satışa çıkıyor. 5 büyük Körfez grubu ile konsorsiyum oluşturan Ağaoğlu'nun ticari ünitelerdeki satış ve kiralama yöntemini önümüzdeki ay açıklaması bekleniyor.

İstinye Park bayramda açık mı?

İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Maslak semtinde yer alan İstinye Park haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstinye Park bayramda açık mı? İstinye Park bayramda kaçta açılıyor?

Ayazağa Köyü Sarıyer sınırları içine alındı!

Şişli'ye bağlı Ayazağa Köyü, yapılan bir değişiklikle Sarıyer sınırları içine alındı. Maslak-Ayazağa arasındaki alanda yükselen bina inşaatları göze çarpıyor. Burası Fatih Ormanları'na da sınır.

Plaza Cubes ilk açık ofisini Maslak'ta açtı!

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı..

Orjin Maslak açıldı!

Orjin Group'un yeni ofîs projesi Orjin Maslak, Maslak'ın merkezinde açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan, yaklaşık üç yıllık inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak, teknolojisi ve mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.

Maslak'a Leed'li ofis bloğu!

İstinyePark'ın yatırımcısı Orjin Group, Maslak'ta 190 milyon dolarlık Orjin Maslak projesini hizmete açtı. 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak projesi bünyesinde 2.500 kişi çalıştıracak.

Orjin Group Orjin Maslak açıldı!

İstinyePark’ın yatırımcısı Orjin Group’un yeni ofis projesi Orjin Maslak açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan ve yaklaşık 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak yeni bir ofis deneyimi sunuyor.

Orjin Maslak projesinin açılışı yapıldı!

İstinyePark'ın yatırımcısı Orjin Group'un yeni ofis projesi Orjin Maslak açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan proje yaklaşık 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açıldı...

Orjin Maslak açıldı!

Orjin Maslak açıldı. Orjin Maslak; çevreye duyarlı üstün teknolojisi ve de ofis çalışanlarının her türlü konforu düşünülerek tasarlanan mimarisi ile, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.

Ziya Yılmaz: DAP Vadisi Cendere Maslak'a rakip olacak!

Dap Yapı Çağlayan'daki eski fabrikaları dönüştürerek bölgede 'Dap Vadisi'ni hayata geçirdi. Projeden toplam 650 milyon liralık ciro beklediklerini söyleyen Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, "Cendere Maslak'a rakip olacak" dedi..

Orjin Maslak açık mı Haberi

Orjin Maslak açık mı

İstinyePark’ın yatırımcısı Orjin Group’un yeni ofis projesi Orjin Maslak, Maslak’ın kalbinde açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan ve yaklaşık 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak; çevreye duyarlı üstün teknolojisi ve ofis çalışanlarının her türlü konforu düşünülerek tasarlanan mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.


İstinyePark’ın yatırımcısı Orjin Group’un 32 aylık bir planlama ve inşaat sürecinin sonunda hayata geçirdiği; Ernst&Young, AIG Sigorta, Zurich Sigorta ve Paksoy Hukuk’un İstanbul ofislerine ev sahipliği yapan Orjin Maslak, Maslak’ın merkezinde


8 bin 500 m2 alanda hizmete girdi.


Çevreye duyarlı üstün teknolojiyle inşa edilen ve çağa ayak uyduran tasarımıyla, ofis anlayışına bambaşka bir yaklaşım getiren Orjin Maslak; bünyesinde yer alan Günaydın, Starbucks, Gram, Kırkpınar, Hub ve Chopstory gibi ünlü yeme içme markalarıyla da...