14 / 05 / 2024

Orjin Maslak açıldı iletişim

Orjin Maslak açıldı iletişim

İstinyePark'ınyatırımcısı Orjin Group'un 32 aylık bir planlama ve inşaat sürecinin sonunda hayata geçirdiği; Orjin Maslak, açıldı.Orjin Maslak'ta; aynı anda 500 kişinin faydalanabileceği 8 adet toplantı ve seminer salonu bulunuyor.

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Al tarafından açıldı.

City44 Danışmanlık Limited Şirketi Ağaoğlu Maslak 1453 Şubesi açıldı!

City44 Danışmanlık Limited Şirketi Ağaoğlu Maslak 1453 Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tepetaklak Ev Maslak 1453'te açıldı!

Ankara'da binlerce misafiri ağırlayan Tepetaklak Ev İstanbul'da Ali Ağaoğlu ve Maslak 1453 yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen törenle açıldı. 

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hilton İstanbul Maslak açıldı!

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak 1453 Şubesi bugün 800 bin TL sermaye ile açıldı

Orjin Maslak'ta Skyroof Bioklimatik Pergola dönemi başladı!

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

Incon İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Incon İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi, Nihal Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, 55. Sokak'ta açıldı.

Orjin Maslak açıldı iletişim Haberi

Orjin Maslak açıldı iletişim


İstinyePark'ınyatırımcısı Orjin Group'un 32 aylık bir planlama ve inşaat sürecinin sonunda hayata geçirdiği; Orjin Maslak, açıldı. Çevreye duyarlı üstün teknolojiyle inşa edilen ve tasarımıyla, ofis anlayışına bambaşka bir yaklaşım getiren Orjin Maslak; bünyesinde yer alan Günaydın, Starbucks, Gram, Kırkpınar, Hub ve Chopstory gibi ünlü yeme içme markalarıyla da ofis çalışanlarına farklı alternatifler sunuyor. 94 bin metrakare alana, toplam 190 milyon dolar yatırımla inşa edilen Orjin Maslak, tüm ofislerinde toplam 2 bin 500 çalışana hizmet verecek. Orjin Maslak; aynı anda 500 kişinin faydalanabileceği 8 adet toplantı ve seminer salonu, 900 m2'lik spor salonu ve 1100 araç kapasiteli otoparkı aynı çatı altında sunuyor. Orjin Maslak, Türkiye'de ilk olarak uygulanacak olan çift cephe sistemiyle, gün ışığından en yüksek oranda faydalanmak, en yüksek...