13 / 05 / 2024

orlando Neo Golden Palms fiyat

orlando Neo Golden Palms fiyat

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  Proje Neo Yapı imzası taşıyor. Peki Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  Proje Neo Yapı imzası taşıyor. Peki Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

Neo Golden Palms fiyat!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Golden Palms projesi 21 villadan meydana geliyor. Projenin 1. fazı tamamalandı ve yaşam başladı. İşte Neo Golden Palms fiyat...

Neo Yapı, Orlando'ya odaklandı!

Neo Yapı ile işadamı Şükrü Alemdar ortaklığında kurulan Neo Florida Homes şirketi, Orlando'da projeler üretmeye başladı. Neo Golden Palms 1. etapta yaşam başladı, 2 etap satışları ise yeni başladı.

Neo Golden Palms'ta yaşam başladı!

Neo Yapı, Amerika’da kurduğu ortaklık projesi ile Orlando’da Neo Golden Palms'ı inşa ediyor. Neo Golden Palms'ın 1. etabında yaşam başlıyor..

Neo Golden Palms projesinde yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2016 yılında başlayan projenin 1. fazı tamamlandı ve yaşam başladı.

Neo Golden Palms'da yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Neo Golden Palms'ın metrekaresi bin 500 dolar!

Gayrimenkul sektöründe 15 yıldır faaliyet gösteren Neo Yapı, müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine ABD'de ilk projesine başladı.

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi açıldı!

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi, Tolga Urcan Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Suat Altın Golden Center iletişim

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Suat Altın Golden Center iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefonu şu şekilde: 0352 240 47 45. Proje, 17 bloktan meydana geliyor...

Suat Altın Golden Center

Suat Altın Golden Center projesi, Kayseri Melikgazi bölgesinde, Suat Altın İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. İçerisinde toplam 800 adet dairenin bulunduğu projede banka kredisi kullanılıyor...

Kartal Golden Tulips satış!

Suat Altın İnşaat'ın İstanbul'da hayata geçireceği ilk proje olan Kartal Golden Tulips satış fiyatları metrekare bazında 6 bin TL'den başlayıp, 8 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede satış süreci başladı...

Golden Tulips Kartal satış ofisi iletişim!

Home ofis teslimlerine 2015 yılının Haziran ayında başlanması planlanan Golden Tulips Kartal satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şu şekilde: 444 15 30...

Kartal Golden Tulips iletişim bilgisi!

Home ofislerin satış sürecine başlanan Kartal Golden Tulips iletişim bilgisi kapsamında projenin satış ofisi telefon numarasışu şekilde: 444 15 30. Projede yer alan home ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlıyor...

orlando Neo Golden Palms fiyat Haberi

orlando Neo Golden Palms fiyat

Neo Golden Palms projesinde her bir evin kendisine ait havuzu ve bahçesi bulunuyor. Neo Yapı  tarafından hayata geçirilen Neo Golden Palms  projesinde her türlü ev ve site konforuna sahip 5 farklı ev modeli bulunuyor.

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde, Sunset Palm (4 Oda), Silver Palm (6 Oda), Emerald Palm (7 Oda), Emerald Palm (8 Oda), Diamond Palm (9 Oda) yer alıyor.  Projede  fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  
 

1. fazı tamamlanan Neo Golden Palms projesinde yer alan Club House'da tamamlandı. Club House’da büyük bir havuz, spor salonu, lounge alanı, concierge servisi ve bir köpek parkı bulunuyor.


Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

Disneyland’a 10, 
Premium Outlet Mall’a 15, 
Convention Center ve Seaworld’e 20, Universal Studios’a 25 
Orlando Havaalanı’na sadece 30...