20 / 05 / 2024

orman ürünleri Ağaç mamulleri

orman ürünleri Ağaç mamulleri

Türkiye, ocak-ekim dönemindeki ağaç mamülleri ve orman ürünleri ihracatını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,8 artışla 3 milyar 570 milyon 660 bin dolara yükseltti...

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Arslan tarafından kuruldu.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Şan tarafından kuruldu.

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile NEcla Taşkın tarafından kuruldu.

orman ürünleri Ağaç mamulleri Haberi

orman ürünleri Ağaç mamulleri

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerinden derlenen bilgiye göre, ağaç mamülleri ve orman ürünleri sektöründe ihracat yapan firmalar, ocak-ekim dönemi performansını geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 13,8 artırdı.


Sektör, yılın 10 ayında 3 milyar 570 milyon 660 bin dolarlık dış satışla ülke ihracatının yüzde 2,9'unu karşıladı, en fazla ihracat 1 milyar 548 milyon 882 bin dolarla İstanbul'dan, 340 milyon 728 bin dolarla İzmir'den yapıldı.


- En fazla ihracat Irak'a 


Söz konusu dönemde ihracat yapılan ülkeler arasında ilk sıralarda 642 milyon 652 bin dolarla Irak, 278 milyon 806 bin dolarla Azeybaycan-Nahçıvan ve 243 milyon 987 bin dolarla İran yer aldı.


Ekim ayında ise setördeki ihracat geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12,9 yükselerek, 364 milyon 311 bin dolar...