01 / 05 / 2024

orman vasıflı arazi

orman vasıflı arazi

Devletin orman arazisi diyerek aldığı araziler iade edilecek. Tapusu olan araziler 49 yıllığına bedelsiz olarak verilecek, tapusuz olan araziler ise 29 yıllığına kiralanacak...

Zeytinlik vasıflı araziye ev yapılabilir mi, nasıl?

Arsa ve arazi yatırımları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden zeytinlik vasıflı araziye ev yapılıp yapılamayacağını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Hem vasıflı çelik üretimi artırılacak hem de cari açık azaltılacak!

Vasıflı çelik üretimini artırmayı hedefleyen Hasçelik, iki yeni tesis ve modernizasyon için 200 milyon euro yatırım yapacağını duyurdu. Hasçelik CEO’su Adnan Naci Faydasıçok, “Her iki yatırımımızla bir taraftan vasıflı çelik üretimini artıracağız ve bir taraftan da cari açığın azaltılmasına katkı ve

Milli Emlak o ilde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Çanakkale Eceabat Milli Emlak Şefliği, Çanakkale ili, Eceabat ilçesi, Küçükanafarta Köyü ve Beşyol Köyünde yer alan 1 adet arsa ile tarla vasıflı 1 adet arazi KDV'den muaf satılıyor. Peki Eceabat'taki arsa ve arazinin fiyatı ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de 435 milyon TL'ye arazi satılıyor! 

Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menemen ilçesi, Maltepe Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arazinin büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

O ilde belediye tarla ve ticarethane vasıflı 43 adet taşınmazı kiraya verecek!

Altıeylül Belediye Başkanlığı tarafından Balıkesir ili, Altıeylül ilçesinde yer alan tarla ve ticarethane vasıflı 43 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Avrasya GYO Ankara Yenimahalle'den gayrimenkul aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara ili, Yenimahalle İlçesi, Orman Çiftliği Mahallesi 6024 Ada 17 nolu parselde kayıtlı "Kargir Apartman" vasıflı taşınmazın alım işlemini

Martı GYO'ya 45 yıllık arsa tahsisi!

Martı GYO tarafından Muğla Ortaca'da 79 bin 81,51 metrekare yüzölçümlü orman vasıflı taşınmazın üzerinde 496 yatak kapasiteli 1. sınıf tatil köyü yapılmak amacıyla 2 Eylül 1997 tarihinde 45 yıl süreyle Martı Otel İşletmeleri A.Ş. lehine kesin tahsisi yapıldı. 

Aksaray'da mera vasıflı parselin tahsis amacını değiştirme kararı TBMM'de!

Aksaray Valiliği Mera Komisyonunun mera vasıflı bir parselin tahsis amacını değiştirme kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Yenimahalle'de 3.5 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan ofis vasıflı gayrimenkul 3 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ürgüp Belediyesi'nden Ortahisar Belediyesi'ne arazi!

Ürgüp Belediyesi adına kayıtlıvtarla vasıflı taşınmaz Ortahisar kasabasının güneş enerjisi paneli tesisi kurması amacıyla Ürgüp Belediye Meclisince verilen karar doğrultusunda Ortahisar Belediyesine aylık 1 TL sembolik ücretle tahsis edildi.

BTSO İnşaat Konseyi vasıflı eleman sorununu çözüyor!

BTSO İnşaat Konseyi, inşaat sektörünün vasıflı eleman sorununa BTSO tarafından hayata geçirilen Mesleki Yeterlilik, Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB) ile çözüm bulmayı hedefliyor.

orman vasıflı arazi Haberi

orman vasıflı arazi
Tapusu olmasına rağmen devletin orman arazisi diyerek aldığı araziler vatandaşa geri iade edilecek. 2B dışında kalan araziler için çalışma başlatan hükumet bu tip yerlerdeki mülkiyet problemi yeni düzenlemeyle çözecek. Tapusu olup da iptal edilen araziler 49 yıllığına, orman arazisi görünen ancak yıllardır vatandaş tarafından bahçe olarak kullanılan yerler 29 yıllığına kiralanacak. Arazi tapusuz olduğu için kiralama bedeli alınacak....