06 / 07 / 2024

orman ve suişleri bakanlığı

orman ve suişleri bakanlığı

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca düzenlenen törenle Ankara Çayı Islahı 3. ve 4. Kısımlar ile Çubuk Çayı Islahı projeleri olmak üzere 11 tesisin temeli atıldı, 5 tesisin ise açılışı gerçekleştirildi...

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

Tezcanlar Orman Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Tezcanlar Orman Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şubesi Çatalca'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Çelik tarafından kuruldu.

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi bugün Bağvılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Özen tarafından kuruldu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Kanal İstanbul uyarısı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili, Terkos Gölü ile Sazlıdere Barajı’nın devre dışı bırakılacağını belirterek İstanbul’un susuz kalabileceği uyarısı yaptı.

Orman ve kıyı alanlarındaki yapılara yapı kayıt belgesi alınır mı?

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, orman ve kıyı alanlarındaki yapılara yapı kayıt belgesi alınır mı?

Huş Mühendislik Orman Ve Sera Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Huş Mühendislik Orman Ve Sera Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İmara açılan Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkı mecliste!

Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkının imara açılması ile ilgili sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, soru önergesi hazırladı...

Orman alanlarıyla ilgili önemli düzenleme!

Orman alanlarıyla ilgili önemli düzenlemelere gidiliyor. Orman ürünü işleyen fabrikaların kurulması için Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan izin alma koşulu kaldırılıyor...

City Hill Sancaktepe: Orman ve şehri buluşturan proje!

2 blokta 148 daireden meydana gelen City Hill Sancaktepe projesi "Orman ve Şehri buluşturan proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje Kahramanlı Group tarafından hayata geçiriliyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan inşaat açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kartal - Maltepe civarındaki ormanlık alanla ilgili olarak, "İnşaat değil, mesire alanı yapıyoruz. 2 adet kır kahvesi, 2 adet kır lokantası, 5 adet büfe ve 2 adet yöresel ürünler satış yeri kuracağız" dedi.

Gördes'e 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet geliyor!

Gördes doğalgaz iletim hattının temel atma töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'nın Gördes ilçesine 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet inşa edeceklerini müjdeledi.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

orman ve suişleri bakanlığı Haberi

orman ve suişleri bakanlığı


Orman ve Su İşleri Bakanlığınca düzenlenen törenle Ankara'da 11 tesisin temeli atılırken, 5 tesisin açılışı gerçekleştirildi


Keçiören Kalaba Meydanı'nda düzenlenen törene, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilgililer ve vatandaşlar katıldı.


Bakan Eroğlu, buradaki konuşmasında, Ankara'nın su zengini bir kent olmadığı için sulamanın önemli olduğunu belirterek, tarımsal sulama için Ankara'da 5 yılda 43 baraj, gölet ve sulama tesisi kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.


DSİ'nin bin günde bin baraj, gölet ve sulama tesisini tamamlayarak milletin hizmetine sunmasının heyecanını yaşadıklarını ifade eden Eroğlu, şunları belirtti:


"43 baraj, gölet ve sulama tesis sayesinde Ankara'da 123 bin 610 dekarlık arazi modern kapalı sistemle sulanacak. Tabii bunun dışında Ankara'mızda...