06 / 05 / 2024

Ormanada barbekü partisi ne zaman

Ormanada barbekü partisi ne zaman

Ormanada'da aileniz ve dostlarınızla tenis, müzük ve barbekü eşliğinde birbirinden heyecanlı maçlarla renklenecek keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ormanada Tenis ve BBQ Partisi 8 Haziran Pazar Günü düzenlenecek...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Park Mozaik barbekü partisi yarın!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi yarın yapılacak.

Park Mozaik barbekü partisi 23 Temmuz'da!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Ormanada: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde 3 dakika!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriyaköy’de 220 dönüm üzerine kurulan projesi Ormanada, sosyal yaşam olanaklarıyla sakinlerine doğanın içinde konfor ve güveni bir arada sunarken konumu ile ulaşımda benzersiz bir rahatlık sağlıyor.

CFR Yapı Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor!

Yatırımcılarıyla bir araya gelmek isteyen CFR Yapı, 24 Temmuz 2016, Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor. Barbekü partisi 12:00 ve 16:00 saatleri arasında yapılacak..

CFR Yapı barbekü partisi 24 Temmuz'da!

Kısa sürede büyük beğeni kazanan Colorist Şile, farklı konseptiyle emlak sektöründe yeni bir nefes oldu. Yatırımcılarıyla bir araya gelmek isteyen CFR Yapı, 24 Temmuz 2016, Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor.

Ormanada Zekeriyaköy'ün gözde projelerinden!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın 220 dönüm üzerine kurulan projesi Ormanada, Zekeriyaköy'ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

Zekeriyaköy Ormanada'da dolar kuru 2,49'da sabitlendi!

Zekeriyaköy’de doğayla iç içe, şehir konforu ve standartlarına sahip Ormanada’da 2,49TL sabit dolar kuru’nun yanı sıra 0.89 faizli özel konut kredisi fırsatı da sunulmakta.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege için sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,küçük oğlu Ali Ege’nin 3’üncü yaş günü kutlaması için doğum günü partisi organize etti. Kutlamaya yaklaşık 100 kişi katıldı.

Ormanada Zekeriyaköy satış fiyatları!

Ormanada Zekeriyaköy satış fiyatları çatı dublekslerinde 900 bin dolardan başlıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Zekeriyaköy Ormanada Evleri'nde 273 adet konut yer alıyor...

Narlıdere Asma Bahçeler'de Bahara Merhaba Partisi düzenlendi!

20 yılı aşkın zamandır Narlıdere Bölgesi'nde ürettiği konutlarla Narlıdere'nin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler'de "Bahara Merhaba Partisi" düzenledi.

Ormanada barbekü partisi ne zaman Haberi

Ormanada barbekü partisi ne zaman

Ormanada'da aileniz ve dostlarınızla tenis, müzük ve barbekü eşliğinde birbirinden heyecanlı maçlarla renklenecek keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ormanada Tenis ve BBQ Partisi 8 Haziran Pazar Günü...