28 / 07 / 2024

ormanköy çalışmaları

ormanköy çalışmaları

Kızılcık Ormanköy mahallesinde yoğun bir tempo ile çalışmalara başlayan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri ana yollar ve ara sokaklar dahil olmak üzere alt yapı güçlendirme çalışmalarına başladı.

İzmit TOKİ Konutları ile Ormanköy yolu çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit TOKİ Konutları ile Ormanköy yolunda düzenleme yapılıyor. Çalışmalarda bin 500 ton binder, bin 400 metre küp beton ve bin ton aşınma yola kaplanacak.

Cem Kara Yalıköy çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Yalıköy Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarı Fehmi Kaçar'a bilgi verdi. Başkan Cem Kara çalışma yapılacak bölgeleri de yerinde gezdi.

1985 yılında Türkiye'nin en büyük yapı kooperatifi çalışmalarına başlamış!

1985 yılında Türkiye'nin en büyük konut yapı kooperatifi ''Büyükşehir Konut Yapı Kooperatifi'' çalışmalarına başlamış. Kadıköy'de 4.5 milyon metrekare arsa satın alan kooperatif, burada 40 bin konutluk yeni bir şehir kuracakmış.

1984 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ihale çalışmalarına başlanmış!

1984 yılında Meclis'te açıklama yapan Bayındırlık ve İskan Bakanı Safa Giray, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün 1988 yılı sonuna kadar inşaatı tamamlanmak üzere milletlerarası ihale çalışmalarına başlandığı bildirmiş.

İdris Güllüce Yıldırım kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nin açılışına katıldı. Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Güllüce "Bursa'da da kentsel dönüşüm çok önemli ve desteğimiz tam" dedi

Bozüyük Kültür Merkezi binasının inşaat çalışmaları devam ediyor!

Bozüyük’ün en büyük kültürel ihtiyaçlarından birisi olarak yapımına başlanan Kültür Merkezi Binası’ndaki çalışmalar devam ediyor...

1982 yılında Boğaziçi'nde kamulaştırma çalışmaları başlanmış!

1982 yılında Boğaziçi'nin korunması için Boğaziçi'nde kamulaştırılacak alanlar ve yapıların saptanmasına başlanmış. Kamulaştırma çalışmaları İstanbul Belediyesi tarafından yürütülecekmiş, kamulaştırmanın ilk yapılacağı alan Çamlıca Tepesi sırtlarıymış.

Balıkesir Burhaniye'de Şarköy Yolu'nun inşaat çalışmaları başladı!

Burhaniye Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Caddesi çalışmaları başladı. Şarköy Yolu olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Caddesi yolunun söküm çalışmaları başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

2014 yılında Trabzon il genelinde 130 bin ton asfalt seren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, içinde bulunduğumuz kış mevsiminde de havaların sıcak gitmesini fırsat bilerek asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi akıllı kavşak çalışmalarına başladı!

Dünyanın pek çok gelişmiş kentinde uygulanan akıllı, çevreci, engelli dostu “Tam Adaptif Trafik Yönetim, Denetim ve Bilgilendirme Sistemi”ni Türkiye’de ilk kez İzmir’de devreye almak isteyen Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarına başladı.

1980 yılında 2. Boğaz Köprüsü için araştırma çalışmaları yapılıyormuş!

1980 yılında İstanbul'da Boğaziçi'nde ikinci bir köprü yapılıp yapılamayacağı araştırılmaya başlanmış. Yetkililer, araştırma çalışmalarına Hisarüstü ve Çubuk bölgesinden başladıklarını bildirmişler ve iki bölgede de birer şantiye kurmuşlar.

1979 yılında Kapalıçarşı'nın onarım çalışmalarına başlanmış!

1979 yılında tarihi Kapalıçarşı'nın onarım çalışmalarına başlanmış. 30 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu Kapalıçarşı'nın asfalt olan çatısı da kiremitle kapatılacakmış. 65 sokaktan oluşan çarşı'da 300'den fazla dükkan bulunuyormuş.

Büyük Samsun Oteli'nde yıkım çalışmaları hızlandı!

Büyük Samsun Otel’in yıkım çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, kiraladığı 2. İş makinesini de vinç yardımıyla otelin çatısına çıkartarak işi hızlandırdı. Otelde yıkım devam ediyor.

ormanköy çalışmaları Haberi

ormanköy çalışmaları

Kızılcık Ormanköy mahallesinde yoğun bir tempo ile çalışmalara başlayan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri ana yollar ve ara sokaklar dahil olmak üzere alt yapı güçlendirme çalışmalarına başladı.Akyazı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Kızılcık Ormanköy’de yağmur sularını kontrol etmek amacıyla kanal açma çalışmaları yapılıyor. Toplamda bir kilometre uzunluğunda kanal açma ve eski kanalları temizleme çalışmaları yapan ekipler, ilçenin her mahallesinde yaptığı alt yapı güçlendirme çalışmalarını Kızılcık Ormanköyde de hızla devam ettiriyor. Çalışmalar kapsamında mevcut alt yapıya ek olarak bir çok evin önüne büz döşeme işlemi yapılırken yağmur suyu birikme riski taşıyan yerlerinde tespitleri Akyazı Belediyesi ekiplerince yapılarak bu yerlere alt yapı güçlendirme, takviye olarak yeni kanal açma ve büz döşeme çalışmaları hemen...